hayvanın canını can görmeyen çok çoğaldı.
Ben hiçbir hayvandan namussuzluk, sadakatsizlik, ahlaksızlık, nankörlük, hasetlik görmedim. Ama insandan çok gördüm. 1 masum hayvanın canı benim gözümde 10000 insan canına bedel.
hayvanın canını can görmeyen çok çoğaldı.
Ben hiçbir hayvandan namussuzluk, sadakatsizlik, ahlaksızlık, nankörlük, hasetlik görmedim. Ama insandan çok gördüm. 1 masum hayvanın canı benim gözümde 10000 insan canına bedel.
Bazı insanların içinde zorbalık ve kaprislik var mesela hiçbir sebep yokken hayvanı korkutan var taş atan var ya da burada söylenmeyecek derecede zarar veren var. Akıllarından yoksun hepsinin içini nefret ve kin kaplamış insan sevgisi yok bikere hayvanı nasıl sevsin
Aciz kişiler ezik tipler korkak çakallar merhamet etmeyene merhamet edilmez Arkadaşım kedi gördüğü zaman şu döküp gülüyordu başka sebeplede kavga ettik aq hödüğü yüreği olmayan biri hem aklıma geldi sorunca
Maalesef Cansu, dünyada sevgiyi ve empatiyi kaybeden insanlar her zaman var 😔 Ama senin gibi duyarlı ve hayvanları sevenler sayesinde umut hep var. Hayvanlara olan sevgimiz güçlü kalırsa bu "düşmanlarla" baş etmeye devam ederiz. 💪 Ben de aynı fikirdeyim; birçok insanın yapamadığını hayvanlar bir bakışıyla yapıyor: Sevgiyle yargılamadan sarılabiliyorlar ❤️ Haydi onlara daha çok sahip çıkalım. 🐾
Cevap
5Cevap
güçleri sadece hayvanlara yetiyor kendinden gucsuzlere. bunu sıkıyosa gücünün yetmedigi ya da başka ulkelerde yapsinlar bakalım yapabiliyorlar mı. ağır cezalar verilse kimse daha zarar veremez hatta oylelerinin tedavi edilmeside gerek hapishaneye atilip
seni bir kac hayvanla ayni yere koysak bakalim napacan bos duyar yapma.
:D
Ağzı var dili yok bir yeri acısa söyleyemez su içmek ister su arar acıkır zor durumda kalır böyle bir yaradılışa zarar vermek acizlik yamyamlık
Aynen öyle herkes hayvansever olsaydı dünyada böyle şey olmazdı ah ah
Dilsiz hayvana eziyet edenler icin keske ölse diyorum sinir oluyorum
Senin son cümlende ne kadar hoş.
Gerçek hayvan onlar çünkü
İnsanlar vahşi
Oe cunku hepsi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?