Öncelikle Dünya'da çok kötü şeyler oluyor, buna sebep olanların, bu vahşeti yapanların Allah belasını versin. Gün yüzü göremesinler o mazlumların ahını alanlar. Ama dün Instagram'da şöyle bir gönderi gördüm. İnsanlık adına yine çok utandım. Allah'ın sessiz kulları üzerinden bu şekilde bir polemik yaratılmaya çalışılması çok korkunç. Gönderi de bu şekilde:Böyle bir kıyas yapılmasına hiç gerek yoktu oysa ki. Dünyadaki haksızlıkların hepsine tepki gösterilmeli. Ama bu, hayvanları hor görerek kesinlikle yapılmamalı. Bu gönderiye "çok haklı" diye yorum atanlar da olmuş. Ben bu insanların gerçekten bir vicdana sahip olduğuna kesinlikle inanmıyorum. Gerçekten vicdan sahibi birisi ayırt etmez, her canlıya gereken önemi verir. Sakın yanlış anlaşılma olmasın. Siz ne düşünüyorsunuz?
Her şeyde Batı suçlu zaten. İsrail Filistin'i bombaladı. İslam aleminden haber var mı? Anca laf yaparlar. Kaldı ki Batılılar Müslüman bile değil tepki göstermemeleri tarafsız olmaları normal ki tepkilerini gösterdiler. Ama Müslüman olanlar bile tepki göstermiyor;Suudi Arabistan, Irak, İran, Lübnan, Pakistan, Libya, Mısır, Türkiye? Anca kınarlar.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayvanların bu şekilde hor görülmesine, haklarının korunmasına bile laf edilmesine çok üzülüyorum.
İnsanlar Dünya'daki hayvan türünün %60'ına yakınını yok etmiş bir tür. Avustralya'daki Amerika'daki faunaları talan ettiler. Vahşi bir tür insan. Ve böyle bakınca hayvanlara hak getirmemeleri gayet normal. Ama artık modern bir çağdayız onların canı ve duyguları var. Ama biz olabildiğince hayvanlara iyi davranırsak bizim içimiz rahatlar.
bir kaç yıl öncesine kadar bu kadar popüler değildi hayvan sevginiz ne olduda herkes catmom cu oldu birden hayvan hakları savunucusu oldu bu da ayrı bir soru
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şahsen ben birkaç yıl öncesine kadar 15 yaşında bir çocuktum. Bu nedenle olabilir:)