Bir kedi ciyak ciyak canı acirken duydum ses yükselince kayıtsız kalamadım indum bi baktim dünyada yaşamayı hak etmeyen o.. evladı adam kedicige tekme atıyor kovmaya çalışıyordu. Hızlıca bu da bir can diye bağırdım elime aldım kediyi. Yaralı idi 50 gr ölmek üzere idi. Isırık izi vardı. 1 haftadir bizde iyileştirdim yarasını 110 gr oldu şimdiden çok iyi besledim. Ama benim bir kedim daha var ve çok zorlanıyorum bu şekilde bakmaya. Amacım onu kurtarmaktı. Yani şimdi napacagim bilmiyorum. Kimse onu istemedi sahiplendirmeye çalıştım her yere haber verdim ama ses gelmedi.. Benim gücüm olsa bakmak isterdim ama maalesef yok. Napmaliyim başına böyle bir şey gelen var mı?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayvan barınaklarina teslim edebilirsin
Barınaklardaki şartlar çok kötü parka koysam daha çok yemek bulur
Kim diyor onu barınaklar çokta güzel bakıyor
Iç anadoluda isen bu çok mümkün olmuyor :(((
Hiç öyle bir şey yok hayvan barinaklari gayet güzel bakıyor emin ol
Bir ziyaret ederim o zaman.. Minicik bebis yazik 😔
Et gör veterinerleri bile var sürekli kontrol altındalar zaten
Sokağa geri bırakmaktan çok çok daha iyi..
Aynen öyle sokağa bırakma o yüzden
Çok iyi yapmışsın keşke herkes böyle olsa
Ben insanligimi yaptım aslinda.. İnsan olan tekme atmaz zaten minicik daha. Ama işte tekrar bırakmak zorunda kalabilirim benim amacım iyileştirmek idi. Simdi nolcak bilmiyorum bir kedim daha var :(
güvenebileceğin birine sahiplendirsen
Çevremdeki herkesin kedisi var. Bir kediye bakmak çok zor onları anlıyorum. İkinci kedi çok zorluyor insanı başlangıçta. Benim imkanım olsa ve su anki şartlarım iyi olsa bakacağım ama gücüm de yok. Sahiplendirmek istiyorum insan yok isteyen.. Kaldım elim kolum bağlı çok üzülüyorum sokağa atmak istemiyorum..
internet sitelerinde ilan versen illaki bir hayvansever görür içine sinerse sahiplendirirsin ya zaten evde ki kedi istemiyor ikinci kediyi bizim ki bir ara bir kedi getirdik mahvetti bizi
Ay evet iste mahvediyor hem kendine yazık hem bize yemekten kesildi çocuğum.. Siz sahiplendirdiniz mi
zaten tanıdığımızn kedisinin yavrusuydu geri verdik
🥺🥺
aslında bir haftalık olmasaydı yine vermezdik belki çok güzeldi
annesi de yok
Ben mecbur belediyeyi arayacağım çare kalmadı. Sokağa salsam daha minicik araba bile gezebilir. Kimse istemiyor sahiplenmek yapacak bir şeyim kalmadı 🥺 kediler 1 2 aylıkken çok tatlı da işte bakımı çok zor 2 kedinin.. Diğer kedin trip atabilirdi çok ugrasirdin
atıyor zaten kedi gitti hala biraz sinirli ısırıyor sürekli
birde çok uslu kediydi
🥺🥺 yapacak hiçbir şey kalmıyor maalesef büyük kedi istemeyince strese girer yoksa
🥺
Çok iyisn ya
evet yaralarını iyileştirdim ama yani yavruyu kimse istemiyor birsuru ilan verdim kimse almak istemedi evde bir7kedim var ve o da çok huzursuz yavruyu istemiyor kendi bakacak gücüm de yok. Barınağa mi vereceğim sokağa mı salacagim napacagim bilmiyorum
Yiiiiaaaaa😍😍😍
🥺🥺
Onları varya Kızılay meydan da sallandıracaksın
Insan diyemem ki igrenc pislikler
Eee kediyi naptın
Iste çok sıkıntılı hiçbir şey yapamıyorum bir kedim daha var çok masraf oluyor maddi gücüm iyi değil.. Napcam bilmiyorum. Allah büyük 🥺
Neyse sen üzerine düşeni yapmışsın bu bile yeterli
muhtemel geri bırakmak zorunda kalacağım ama barınak mantıklı geldi
Barınağa hayvan mı verilir sokağa bırak daha iyi
Bilmiyorum napacagim ya sokağa bırakınca da dövülür diğer kediler tarafından
Senin adın ne?
Doga senin
Profilinde neden erkek var
ne erkeği?
Erkek resmî var takım elbiseli