Yanlışlıkla 2 sene önce yavru bir kedi öldürdüm bir bakın lütfen?

Herkese merhaba öncelikle. 2 sene önce bizim iş yerinde bir kedi vardı veterinderden yeni gelmişti 2 tane de kardeşi vardı ama haliyle veterinerde uzun süre kalmıştı ve kardeşlerinden biraz küçüktü ve çok halsizdi zar zor yürüyordu diyebilirim. Oradaki bir abi dediğim kişiyle bu kediyi yıkadık ama dereden gelen pompalar olur ya basarsın su çıkar onunla işte. Hiç düşünemedim su biraz da soğuktu kediyi ben tutmuştum o da suyu çekmişti. Sonra kediyi peçeteyle kurutabildigim kadar kuruttum sonra da güneşe bıraktım tabii iş yerinde olduğum için sürekli kediyi izleyemezdim güneşe bırakıp gittim kedi iş yerinin içine girmiş güneş girmeyen yere. Gece oluncak kapatıp gittik iş yerini. Sabah tekrar geldiğimizde kedi içeride ölmüştü. O an gerçekten kendimden nefret ettim. Ellerim kırılsaydı da o kediyi suyun altına tutmasaydım dedim. Şu an aşırı vicdan azabı çekiyorum. Bunların hepsini kedinin kendine gelmesi için yapmıştık aslında. Normalde hayvanseverim hatta sokakta bir kediye gün boyu bakmıştım süt falan içirmiştim, kartondan yatak yapmıştım, kucağımda uyutmuştum ama o kediyi de araba ezmişti o gün. Gömdük sonra. Yani kedileri olsun köpekleri olsun bakmayı ve beslemeyi severim. Benim sorum şu ben bu iş yerindeki kediyi üşüttüğünden dolayı öldüğünü sanıyorum. Bunun bir günahı var mıdır? Hiç bir şekilde o kediyi öldürmek istememiştim. Öyle bir düşünce aklımın kenarından bile geçmemişti. Günahı var mıdır?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada yazmayı unutmuşum bu kediyi yanlışlıkla öldürdüğüm için Allah'a çok tövbeler ettim.
Yanlışlıkla 2 sene önce yavru bir kedi öldürdüm bir bakın lütfen?