Merhaba arkadaşlar benim 2.5 aylık dişi british kedim var çok fazla oyun oynayacağım diye saldırıyor her yürüdüğümde hareket ettiğimde direk geliyor ısırmaya çalışıyor ve ısırışı da sert canımı yakıyor sürekli acaba bu hali büyüdükçe geçer mi sakinleşir mi artık sürekli oyuncak alıyorum belki onlarla uğraşırken benle uğraşmayı bırakır diye gerçekten canımı çok yakıyor ısırınca
Eğitmeye bak oyun oynarken. Saldırgan hale geldiği an azarlayıp oyun oynamayı keseceksin, etkileşimden uzak olacaksın. Üşenmeden uzun süre böyle devam etmelisin. Ben öyle eğittim. şu an oyun oynamak istediği zaman sesleniyor sadece gidip yoğuruyorum ya da yakalamaca oynuyoruz 😂 bi o bi ben kovalar
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
daha çok bebek... ısırmak seni oyuna çağırmak, diş kaşıntısını geçirmek, ilgi çekmek için oluyor... biraz sabır emin ol geçecek... çorap, ip benzeri oyuncaklar dene... onlarla zaman geçirmeyi severler ama şu süreçte ilk tercihi kesinlikle sen olacaksın :)) dediğim gibi biraz sabır... ama bağırarark değil sert uyarıcı bir ses tonuyla ısırmaya çalıştığında işaret parmağını göstererek HAYIR de... ama vurguluyorum bağırarak değil... çünkü yüksek sesten korkar
Böyle olması iyidir sana yakın olur büyüyünce o kadar manyaklıkları kalmıyor zaten ama ısırmasın istiyorsan da eğitebilirsin o da senin elinde olan bir şey
Ben yine onu rahat bırakmam sakin kalamaz da keşke azıcık nazik ısırsa çok azcık acıtsa canımı ona da razıyım ama öyle bi ısırıyor ki yerimden zıplıyorum valla :(
çocuk bu oyun istiyor normal tabi büyüdükçe sakinleşir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bizim bobiş scottish o da öyleydi skcnslnslsmd gittikçe tembelleşiyolar 1.5 yaşına geldi artık nadiren oyun oynuyo gündüzleri hep yatıyo gece biraz manyaklaşıyo
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Dişleri çıkacağı için kaşınıyor o yüzden ısırıyor ve dişleri çıkınca duruyorlar benimde var büyüdükçe oynama istekleri de gidiyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Senin kedi yine iyi benim muhabeet kuşu arkasını döndü ağzıma sıçtı