Az önce minik bir yavru kedi buldum aldım elime mıncırdım. 😂 öyle tatlıydı ki 🐈 🐾 anası nerde bilmiyorum ama hava serin diye sırnaşıyordu. Ta ki sürekli baktığım kedilerden biriyle tanıştırına kadar. Yetişkin olan hemen tıslamaya başladı ama yavru olan garibim bir şey yapmadı. Şimdi kaybettim nereye gitti bulamıyorum. Yavru kedilere yetişkin kediler neden tıslar? Kedi manyağı oldum iyice 😂🐾😍
Yaa evet neden yapıyorlar iki yavru var apartmanın içinde dolanıyorlardı beslemeye başladım bir de bayağıdır yanımda olan bi yetişkin kedi onların mamalarını yemesine izin vermiyor sürekli bağırıyo korkutuyo arkamı döndüğümde saldırıyo kedilere
Yetişkin kediler yavru kedilere tıslamaz, kediler yabancı gördüğü bütün kedilere karşı bu davranışı yapar tehtid olarak görür çünkü karşısındaki kediyi. Rahat bırakınca aslında düşündüğümüzden daha merhametliler. Evimde 3 kedim var eve geçici süreliğine yavru kedi getirdiğimde önce tıslıyorlar , yaklaştıklarında da vuruyorlar ama vurdukları zaman tırnaklarını patisinin içine sokarak yapıyorlar yani amacı ona zarar vermek olmuyor. Zamanla alışınca ben özellikle erkek olan kedimin yavruları çok güzel sahiplendiğini oynadığını bilirim 🤗 İlk zamanlar böyle şeyler olması normal hatta kıskançlıktan deliye de dönebiliyorlar sahiplerine karşı..
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş