Neden bu şekilde olmak zorunda?

Bugün sevdiğim bir kedimi kaybettim. Adı Maya'ydı. Kendisi çok tatlı ve sevimli bir kediydi ama öldü. Dün akşam yanında gittiğimde ona seslendiğimde kafasını kaldırıp bana miyavlamıştı. Ölüceğini tahmin ediyordum her zaman en kötüsünü düşünürüm ama buna inanmadım hem de hiç. O gün son kez ona dokundum ve şu an yok. Kendisi insan hatası yüzünden öldü, Tanrı'ı veya doğa hiçbir şey yapmadı tamamen insan hatası vardı. Tabii tedavisi için ekonomik zorluklarda vardı zaten astımı belki başka sorunları da ama bunu hiçbir zaman öğrenemiyecem.

Tıp ve biyoloji dalında ilerliyor olmamıza rağmen hala sadece imkanı olan insanlar bunlara erişebiliyor. Belki Maya bir MR çekilseydi ondan sonra da hastalığı analiz edilip ameliyat edilebilirdi. Biliyorum ki Maya gibi çok fazla hayvan var bu şekilde ölen. Sahipleri ne kadar çok üzülüyordur kim bilir. Ellerinde ileri tıp bilgisi varken insan kendi türünden birine kişisel çıkarını almadıkça yardım etmiyor. Aferin size!

Bu yaşadığım olayı anlatacağım pek kimsem yok. Canım sıkkın, üzgünüm ve öfkeliyim ama bunları kimseyle paylaşamıyorum. Kesinlikle ölmeyi hak etmiyordu. Hayır etmiyordu. Onu özlüyorum hem de çok özlüyorum umarım şu an iyi bir yerdedir sanırım tek dileğim bu😣

Sorunlar hep üst üste geliyor artık mücadele etmekte zorlanıyorum. Psikolojik olarak iyi değilim ve mantıklı düşünmekte de zorlanıyorum. Bir gün kafama silah doğrultucağım kesin sadece daha geç bir zamanda olması için çabalıyorum. Hayatta kalmaya çalışıyorum..

#Bu yazıyı sadece içimi dökmek için yazdım. Alakasız yorumlar yapmayın.

Neden bu şekilde olmak zorunda?