Merhaba,
Önceden bu konulara fazla takılmazdım ama bu aralar aklıma sıklıkla takılan bir soru var. Şu ana kadar hep eğitim hayatım, sorumluluklarım ve mesleğimle uğraştım. Yani kariyer odaklı bir hayatım oldu. Aşk, sevmek-sevilmek gibi konulara çok vakit ayırmadım. Yalnızca bir kez aşık oldum ve aldatıldım. Şimdilerde herkes birbirinin aynıymış gibi geliyor. Neyse asıl sorum şu: Aşık olabileceğim tarzdaki kadınların bana ilgisi olmuyor, benim de benim dikkatimi çekmeyene ilgim olmuyor. Bu durum çok saçma gelmeye başladı.
Sizde de böyle mi?
Önceden bu konulara fazla takılmazdım ama bu aralar aklıma sıklıkla takılan bir soru var. Şu ana kadar hep eğitim hayatım, sorumluluklarım ve mesleğimle uğraştım. Yani kariyer odaklı bir hayatım oldu. Aşk, sevmek-sevilmek gibi konulara çok vakit ayırmadım. Yalnızca bir kez aşık oldum ve aldatıldım. Şimdilerde herkes birbirinin aynıymış gibi geliyor. Neyse asıl sorum şu: Aşık olabileceğim tarzdaki kadınların bana ilgisi olmuyor, benim de benim dikkatimi çekmeyene ilgim olmuyor. Bu durum çok saçma gelmeye başladı.
Sizde de böyle mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
evet saçma. demekki dış görünüşüne göre seçiyorsun sende. senin seçtiklerinde dış görünüşe göre seçiyorsa onların ilgisini çekicek tipte değilsindir.
Sorun da bu zaten. Fakat kabullenelim, bu elimizde olan bir şey değil. İnsanlar illa ki dış görünüşe bakıyor.
bazı insanlar için dış görünüş sonradan geliyor. kabuğuna göre seçtikleriniz boş çıkıncada yakınıyorsunuz. hertürlü anlamsız
Zannetmiyorum. Bu şekilde yorum yapan çok insan tanıdım. Samimiyetsizsiniz.
senin tanıdıklarını bilmem ama benim tanıdıklarım hepte senin gibiydi. nerde bozuk var ona takılırsınız sonrada ağlarsınız böyle. zavallısınız
Dostum o halde git bunları o tanıdıklarına söyle. Beni bilmiyorsun tanımıyorsun. Ben bu soruyu senin gibi seviyesiz biriyle tartışmak için sormadım. Sadece başkalarının düşüncelerini merak ettiğim için sordum. İyi geceler.
seviyesiz senin gibilere denir. nasıl olduğunu bilmek için tanımaya gerek yok yazdıklarından anlaşılıyor belli ne halt olduğun seninde
Ya belli ki çirkinsin istediğin olmamış gelip benimle uğraşıyorsun. Git biraz kendine bak ondan sonra insanlara laf atmayı dene belki öyle dikkate alınırsın.
Bende de öyle maalesef aşk hayatım sıfr. İnsan eksiklik hissediyor bazen. Artık benim umudum da kalmadı zaten.
Evet insan bir süre sonra istemeden alışıyor artık. Bu en kötüsü ve aramıyor eskisi gibi.
Yaşıtlarım her şeyi geride bıraktı evlilik yolunda benim daha hiç düzgün sevgilim bile olmadı o kadar uzak hissediyorum ki her şeye. İlk zamanlar hevesim vardı şu an o da kalmadı gibi bir şey.
Evet şu an tam olarak seninle aynı durumdayım. Yani içinde bulunduğum durumu yazsam tam olarak böyle yazardım ben de. Çok iyi anlıyorum seni...
Bildirim gelmiyor geç yanıtladığım için özür dilerim.
Problem değil :) senin için de en iyisi en hayırlısı nasılsa öyle olsun.
Öyle
Enteresan ve acımasız bir durum ya.
Bende aynısını yaşıyorum istedigim kişi olsun ya da olmasın illa bisey oluyo
Sen henüz 18 yaşındasın. Hayatının geri kalanında çok fırsatın olacaktır. Ben evlilik yaşıma gelmek üzereyim. Bu daha da can sıkıcı bir hâl alıyor.
Genelde bir tek ilişki için değil arkadaş çevre olarakta olabiliyor
Arkadaşlık konularında pek sorun yaşamadım zaten sorun olsa bile insan aşk meselesinde olduğu kadar etkilenmez bence. Aşk sonuçta duyguların hassas ve yoğun olduğu bir konu. En ufak olumsuzlukta insan üzülüyor ya.
Anladm
Eyvallah.