Ettiğim küfürler burdan köye yol olur
https://twitter.com/marcell2015/status/1757008178733101201?t=c_MLLqwFA3VmTh1YRFIWTg&s=19

Ettiğim küfürler burdan köye yol olur
https://twitter.com/marcell2015/status/1757008178733101201?t=c_MLLqwFA3VmTh1YRFIWTg&s=19

Allah'ın belaları.. kesinlikle vardır. Katiller..
Bu adamın kafasını onun kediye yaptığı gibi ezmek istiyorum. Elime geçmesini çok isterdim. bu şer*fsiz en ağır cezayı almalı izlediğime izleyeceğime pişman oldum ruhum daralıyor.
Ruh hastası manyak ne istedin senden uzak olan kediden? Ayağıyla eziyor ya.. linçlesinler bu iti. Yüzü gözü tanınmaz hale gelsin yüzü de sansürü değil. İsmi cismi her şeyi çıksın
Bir canlıya merhamet vicdan etmeyen her insandan her şey beklenir, siz yerdekilere merhamet edin ki göktekiler de size merhamet etsin diye Peygamber efendimizin sözü var, vicdanını merhametini insanlığını kaybetmiş bir kişiye insan bile denemez anca yaratık denir, hayvanlar Allah'ın sessiz ve aciz kullarıdır ve bu dünyada yaşamak sadece bizim değil o hayvanların da hakkı.
Kedinin tipe bakay mçınızzz 🫧💖
Nasıl
Yaklaşık 2 yıldır hiç bir yerden ve hiç bir şekilde haber izlemiyor ve okumuyorum Fazlası ile etkilediği için. Galiba hâlâ devam etmeliyim haber izlememeye ve bakmamaya yoksa bu yapılan şeyler ne akıl kârı ne de normal insanların yapabileceği şeyler 🥺😟
Evet vardır tabi ki de.. hayvan öldüren kişiye ben insan bile demem.. bu tür kişilerin yaşamaya bile hakları yok gözümde.. en ağır cezalardan almalılar. masum cana kıyan kişi insanı da rahat öldürebilir.. ruh hastalığı
Cevap
5Cevap
vardır.. linkte kediyi mi eziyor? bakmak dahi istemiyorum, dayanamıyorum hiç..
Cani canidir. İnsan hayvan fark etmez. Ben boşuna demiyorum " doğru İNSANA ama sadece insana doğru miktarda uygulanan şiddetin çözemeyeceği şey yoktur. "
kesinlikle Merhamet duygusu olmayandan uzak durmak gerek korkunç ola biliyolar
Vardır tabi ağır ruh hastası dir en ağır cezaları alması gerekir
Cana kıyan için, bir katil için ne fark eder ki. Allah cehennemi boşuna mı yarattı
Vardır Çünkü Bir kedi öldürmek yedi insan ölsürmeye karşıt o yüzden günahı çoktur mübarek hayvandır kediler Peygamberimizin en sevdiği kedidir hatta kedisinin Adı müazzadır
Evet kesin ve net vardır. Zevk için hayvan öldüren kişi canidir, fırsatı olsa insan da öldürür.
Elbette vardır bu canilere idam şart
İnsan olan hiç bir canlıya zarar vermez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?