Güncellemeler
+1 yıl
Bu konu hakkında ilerleyen günlerde eylemlerimle cümlenize göstereceğim. . . (uyutulma işini kim kime ediyoRree hep beyabey göyeceğiz...
Güncellemeler
+1 yıl
🎵🎶🎧😎🤟🏻🤟🏻yoo yooo..
Her CAN nasıl değerliyse onlarında yaşamaya HAKKI var. . .

#animallovers #helpme #whoissolution #why #insangibivazifeniziyapınaksitaktirdesizinlebizzatbenilgileneceğim. . .
#Sinirrr...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayvanlara zarar verenler idam cezasına çarptırılmalı
Eden bulur hayatta. Yaşamın kuralı bu.
Mutlaka. .
Bu uyutulma işi beni rahatsız ediyor.
Rahatsız olan o masum canların hayatta kalabilmesi için bir nebze olsun hakkını savunur... öyle boş boş vah üzüldümlerle olmuyor bu işler minni beybisiii
İnsallah seni de kovalarlar. Oyun isterler ablasiii
@herdaimmudavim ilerleyen dakikalarda yusuf harputluya çokca selam söyleyeceksin beyin cerrahmm
@Sinirrr ben ki yaptığım yorumlardan ötürü siyasetçilerin paralı askerlerini üzerine saldığı bir kişiyim. Yazmakla bir şeyin değişmeyeceğini mi sanıyorsun gerçekten? Sadece yorum yaptığı için saldırı altına alınan bildiğim bir kaç kişi daha var. Kalem için boşuna silâh demiyorlar. Erzincan İliç ne oldu sahi? Orada da hayvanlar ölüyordu. Hakkını savundun mu?
Bu sorunu global anayasa müdürlüğüne özenle pür dikkat dilekce yazarak maybe help olabiliy hanfendi. Emin olun sizler gibi Türk Vatandaşı olsaydım korkumdan sessizce bir kuytu köşede beklemezdim. Hakikaten harekete geçer elimden gelen her çabayı sarf ederdim. Eylemler ve içten gelen güzel duygular barındırmanız dileğiyle. .
Global anayasa müdürlüğüne Erzincan İliçle ilgili yazınca bir şeyler değişecek mi? Siz orada kiminle dans ettiğinizi biliyor musunuz? Veryansın ekibini yol boyunca takip edip kaza yaptırmaya çalışanlar. Veryansının bina dışında bekleyen plakasız araçlar ve polisin hiçbir şey yapmaması. Sedat Cezayiroğlu Erzincan İliç madeniyle ilgili halkı bilgilendirdiği için susturmak için hapise bile atılıp, günde 2 kez adlı kontrol şartı getirilme şartı ile serbest bırakılıp hukukçuları bile şoke eden bu karara imza atanlar, Sedat Cezayirlioğlu'na köyüne girme yasağı getirdiler. Bu madende sürekli skandallar çıkması sebebiyle kapatılmıyor. Neden acaba? Arkasında oldukça güçlü insanlar olduğu için olabilir mi?
Ne saçmalıyorsun sen kardeşim yaaa... bi git işine.
İşine gelmeyince saçma dersin tabiî. Son 4 haber hayvanlarla ilgili. Ben bu konuyla uzun zamandır ilgileniyorum. Gerçekten duyarlıysan sen de ilgilen bakalım. Bana dediklerinde samimîysen.
www.veryansintv.com/.../
www.veryansintv.com/.../
www.veryansintv.com/.../
www.veryansintv.com/.../
www.veryansintv.com/.../
www.veryansintv.com/.../
Hayvanlarla bencelerde see you bay doğru.
Bayan olacaktı. Bay erkeklere denilir. İyi geceler.
Goodmorningseveryone KS uyuzları🤩😍🥰😂
Kaos karışıklık çıkarma yöntemleri
Öbür dunya yok. Bu dünyada verilmeli
Merkeplerinkini verecekler endişelenme sen. .
Kötü okur
Gereğini bulurlar
Ne demek istiyorsunuz?