Kediler çok tatlı varlıklar ama birkaç sorununda var tabi mesela tüy dökmesi ve kızara girince etrafa pislemesi her neyse her tatlının bir derdi vardır degilmi... 😻😻🤩
Vefa özelliklerini seviyorum seveceğin olmalarını seviyorum vallahi insandan 10 kat iyiler var ya bizim de Alanya'da yazlık var orada kedilere bakıyoruz hatta Avcı bir kedimiz var çok sevimli çok güzel çok seviyoruz hatta 4-5 tane kediye bakıyoruz yani şöyle söyleyeyim Bir mama veriyorsun hayvan geliyor kendini sevdiriyor oyunlar yapıyor camın önüne çıkıyor insanlar 10 kat daha güzel insanı besliyorsun besliyorsun besliyorsun bir gün yapmayınca senden kötü olmuyor o yüzden hayvanların kedilerin özellikle her şeyini çok seviyorum Bir de çok bereketli hayvanlar,
onların güzelliğine baksana masum seveceksin sadece tek istediği azıcık mama benden bile masraflı oluyorlar ama Çok sevimliler
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Kedim var ve canımdan bezdirdi beni. Ama yapacak bir şey yok artık evimize aldık onu keşke uslu duran bir canlı olsaydı. Çok aç gözlü ve yerinde hiç durmuyor o kadar oyuncak falan aldık ama hiç biriyle ilgilenmiyor. Sürekli mutfağa girmeye çalışıyor ortalığı dağıtıyor bütün şarj kablolarını kulaklıkları kemirdi.
Kedilerin insana benzemesi benim ilgimi çekiyor. Canı isterse kendini sevdiriyor, istemezse sevdirmiyor. Karakteri olan bir hayvan. Tam bir kedi insanıyım ama alerjim yüzünden dokunamıyorum. :)
Oyuncu ve uykucu hâlleri meselâ, saymakla bitmeyen mükemmel özellikleri var. Bence tüm hayvanlar insanlara Yaradan'ın bir lütfu, ama kediler Allah'ın insanlara özel bir hediyesi 😃💛✨
Kedimin sürekli kendini sevdirmek için sırnaşmasına bayılıyorum. Severken ısırıyo, kuyruğunu tutunca deliriyo yaaa bıraksana gibisinden hareketler yapıyo felan aşırı tatlı oluyolar 😅
Hiç kimseye ve hiç birseye minnet etmemelerini. Nankör denir ama nankor değillerdir. Bir kap yemek bir tas su verdin diye kişiliğini degistirmemektir onlarinki. Tamamen kişisel dünyalarında yaşarlar.
Meraklı olmalarını saçlarımla oynamalarını her öptüğümde boynuma sığınmalarını ya bir çok şey var aslında yazmakla bitmez kediler yaşanır anlatılmaz❤️❤️
Bence de değiller ama niye öyle bir söz var onu anlayabilmiş değilim evet köpekler sahibine daha sadık ama kedilerde nankör değil diye düşünüyorum ben de