Huzur = 😻 Kedilerin her hali güzel ama benim en çok düştüğüm, hamilelik halleri oluyor. Hamileyken şişen karınları ile merdivenlerden inip çıkarken durup arkalarından onları izlemek, minik göbeklerinin bir sağa bir sola oynamasına şahit olmak çok hoşuma gidiyor😍😂 O kadar ponçik oluyorlar ki😊 Göbeklerini ısırmak geliyor içimden😇
Size göre bu haller hangileri?
Size göre bu haller hangileri?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Her halini severim :D
Bu tarz, eğlenceli ve tatlı fotoğraflarına bitiyoru₥
kediler hamilelik hallerinde pek memnum değiller ama hiç hoş da değil
ben malt yalarkenki hallerine bayılıyorum, çok tatlı oluyorlar 😍
bir de mama yerken çıkan çıtırtı sesi geliyor, beni benden alıyor o ses 🤩
Ayy hiç sorma o kırt kırt kırt sesi beni bile acıktırıyor. Onlarla yemeği bile düşündüğüm olmuştur😂😂
değil mi 😊😊
su içerken dili de çok sevimli değil mi? 🤩
Kızgınlıkta ki dişi kedileri seviyorum tam oyun hamuru oluyorlar. Yerde sürününce çok güzeller.
vazo vs. aşağı atıp kırılmalarını izlemek ve sonrasında bişi olmamış gibi yavaş yavaş olay yerinden ayrılmaları :)
Atarken gözlerinin içine bakıyorlar ya kasti yapıyormuşçasına😂😂😂
sorma kaza süsü veriyorlar orada da lkjasdads
Off hiç sorma keşke burada bir tane kedicik olsa da az mıncırabilseydim😕😓
mırr mırr
Defol😂😂😂😂
Manyak gülme krizi tuttu😂😂😂
bi kedi gördün sanki :D :D :D
Daha çok aç bir kurnaz tilki😂😂😂😂
bu benim için bir şereftir :D teşekkür ederim ehehehe
Siz de hakaret duymaya mı açsınız anlayamadım gitti😂😅
aynen hep beni över çevremdekiler ben ise hakaret ve aşağılanma duyulmayı istiyorum şlkaljsdas bu şey gibi sürekli kızlarla takılan yakışıklı birisinin gay olmaya karar vermesi gibi :D
Gaylara olan duygularımızı daha iyi kimse anlatamazdı😂😂😂
bir kız arkadaşım gizli gay olduğumu söylemişti :D neyse derin konular ladjksad
Sen varya çok kötüsün, kız düşürmek için yapmayacağın şey yok gibi😂😂😂
sigara içerken öksürttün beni harika bir tespit :D :D yüzüme vur böye gerçekleri şaklsdaads
Sigara sağlığa zararlı ama kız düşürmeye çalışanlar da toplum için zararlı😂😂
bu mantıkla yaşarsak hayattan keyif almadan gideriz, hem sen istemez misin seni elde etmek için erkeğinin herşeyi yapmasını :)
Garip hareketlerini 😂😄
Mart ayındaki koşturmacalarını seviyorum.
Ğırrr ğırrr diye ses çıkarıyorlar ya o 🤤
O ses insanlara terapi gibi geliyor, huzur veriyor.😊
Tsılaması çok hoş
Sevmem
Tüm KS olarak bizde seni sevmiyoruz😐
Kendi adina konuş ben kedi dedim insan demedim yaradilani yaradandan ötürü severim seni değil. pardon sen hangisi oluyon acaba. sen. KS nin nesisin kii kayboll kardesim kayboll. belki benim korkum vardir kedilere karsi neden saygi duymadin cünki aklin kisitlii dimii aklin olsaydi yazdigima saygi duyardin bu yönde düsünebilirdin. bem köpekleri seviyom. senin gibi kedileri degil cesaret ve akli olan yaratiklari yanii. aklin varsa anlarsin yazdiklarimii
Senin zorunun ne olduğunu biliyom. lakin bana yakişmaz isine bakk kellemi kesselerde sölemem kimseye buna emin olabilirsin.💀😡😡
@onlyteenage 😡😡
Deli misin, divane misin be adam? Şaka yaptığımı "tüm KS" dememden de anlamadın mı? Ayrıca hem burada sövüp hem takibe alıyorsun dengeyi kurmak zor ise söyle biz adamı düz çizgide yürütmesini de biliriz😏 Mafya tarafımı ortaya çıkarttın akşam akşam😐
Ateş olsan cürümün kadar yer yakarsın fazla hayale dalma. profum. sövmedim küfür yakismaz ve yapmamda😡😡geri vitesimi kaybettim bunu bil yeterlidir
Benim cizgim belllidir. sen kendine yol cizz öyle gell 😡
31 yaşın da prof musun? Neyse haksızsın kabul et. Hem espiriden anlamadın, hem fazla yüklendin, hem de hala aynı şeyi yapıyorsun!
Özür dile barisirim. baska barişmam senle
Ben Dedim ya geri vitesimi okyanusa attim.😡😡
Oldu canım, şaka yaptığım için bir de dizlerine mi kapanıcam? Bana bak prof olduğundan mıdır nedir bu kibir bilmiyorum ama kendine gel!!! Uyuz bir de utanmadan aynı yorumu diğer sorularıma kopyala yapıştır yapmışsın!😤😤😤
Uzatma özür dile barisalim
Ne oldu burnundan nefes aliyonn. bekliyom şu mafyaliğini😎
Çooook beklersin burnumun sürteceğini bilsem, yine de haklı olduğum bir konu da özür dilemem. Hele ki kendi kibrinin yağında kavrulan birine İtaat hiç etmem😤😤
Kibirlen alakasi yok bu işin. inatci inatinla kavrul sende uyuzz😡😡
İnat en fazla köprüde karşıya geçmeme engel olur. Kibir cennete girmene engel. Hangisi daha kötü sen karar ver uyuz!
Bende kibir yok sende inat var. cennete giden yoldada köprü vardir onun icin kaldin köprünün ucunda. büyük uyuz
Kibir yok mu? Dön mesajlarına tekrar bakta ayna da görmediğin gerçek seni, düşüncelerinle yazdıklarında gör.😑
Ne yazdiğimin farkimdayim sen bildiklerini yanlis kitaptan ögrendin. onun icin sana öyle geliyordur. uyuz
Hı hıh tamam bay kibir abidesi senin okuduğun kitaplar doğru, bizim okuduğumuz kitap bile yanlış.
🤣🤣🤣
Ne oldu pes ettin özür diledin yanii
Uyuz senii
Hayır hiçte bile seni ti'ye aldım. Ne o prof espiriden bile anlamıyor musun?
Ti?
Hayır tiye'* klavye yüzünden doğrusu bu olucak
🤣🤣bana sordunmuda aldin belki ben izin vermicem sana
Soğuk espiri "Bana sordun mu da aldın? Belki izin vermeyeceğim." Okuduğun kitabı değiştir. Baskı evi imlaya ve yazım yanlışlarına pekte önem vermiyor gibi gözüküyor.
Anlama kapasitene bağli anliyorsan sikinti yok amlamiyorsan sende sikinti vardir😎
Yazık profda hatasından ders çıkarmıyorsa, bu ülkede değiştirebileceğimiz hiç bir şey kalmamış demektir.
Simdide ülke meselesine gectin
Hata olarak gormüyomki karsi tarafin kapasitesini ölcüyorumdur😉
Hatalarımızı kabul ettiğimiz zaman, insan olduğumuzun farkına varacağız.
Bak yine damarima basiyonn. insanizz😡
Hmm kanıtla, bile demeyeceğim. Mesajlarımız kanıt niteliğinde.
Evet dogru ya doğru derim
Çiftleşirken