arkadaslar 2 aylik yavru kedilerim var, bugün bir kac saatligine misafirlige gitmisler. eve geldiklerin de anneleri kokladi kokladi, dislerini cikardi.. issiricak diye korktum, yavrularini mi kabul etmiyor😔. baskalarinin kokusu sindi diye yabancilik mi cekti bilmiyorum. ne yapmam lazim🥺
Henüz annesini emen her yavruya çıplak ellerle dokunursanız sizin kokunuz onlara geçer, ve anne kedi bu benim yavrum değil diyerek diş gösterir. Yavru kedilere dokunurken mutlaka eldiven takın.
Sizin kontrolünüz altında takip edin anne ve yavruları bir araya getirin. Saldırma olasılığı yüksek dikkat edin. tekrar kabul eder umarım. Kabul etmezse başka bir süt anne ya da biberonla besleme yapın aç kalmasın yavrular.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
ne güze yazmissiniz🌷. ya az önce kisa bir emzirdi. yavrular yaklasmak istiyor izin vermiyor. ne yapacagimi bilemiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Henüz annesini emen her yavruya çıplak ellerle dokunursanız sizin kokunuz onlara geçer, ve anne kedi bu benim yavrum değil diyerek diş gösterir. Yavru kedilere dokunurken mutlaka eldiven takın.
Sizin kontrolünüz altında takip edin anne ve yavruları bir araya getirin. Saldırma olasılığı yüksek dikkat edin. tekrar kabul eder umarım. Kabul etmezse başka bir süt anne ya da biberonla besleme yapın aç kalmasın yavrular.
ne güze yazmissiniz🌷. ya az önce kisa bir emzirdi. yavrular yaklasmak istiyor izin vermiyor. ne yapacagimi bilemiyorum
yavrulara zarar verebilir mi? 🙁
Yavru eline al eldiven tarzı bişeyle, veya anne kedi sizin kokunuzu biliyosa sorun yok. Eline al bi yaklaştır bakalım ne yapıcak
tamam🥲 deneyecegim birazdan
Başlarında bekle ve onları hep aynı ortamda bulundur.. Anne yavrusunu tanır merak etme
peki🙁