yanliz bir eve tasinirsam yanima kücük bir dost almak istiyorum. sizce hangisini aliyim?
kedi
köpek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
yanliz bir eve tasinirsam yanima kücük bir dost almak istiyorum. sizce hangisini aliyim?
Bakabilecek imkanınız varsa ikisini de alın ama eğer öyle bir imkanınız yoksa köpek alım insanlar genellikle kedi sahipleniyor zaten ve köpekler daha sadık hayvanlardır ama kediler de çok tatlıdır.
ayrı bi eve çıkman gerekiyosa çalışman gerekicek köpek alırsan köpekler ilgi bağımlısıdır tuvaletlerini evde kuma yapmazlar sürekli kar kış iş demeden gezdirmen vakit geçirmen gerekicek çocuk gibi fakat kedile hem sessiz yine çocuk gibiler ama belli miktar ilgiden sonra oyundan sonra uyuyan şirin maskotlardır ama 1 tane kedi olmaz çok sıkılır 2 ideal durumun varsa eğer asla pis değiller zaten ne kendileri ne tuvalet yaptığı alan kumu temizse yapar değilse tutar garibim
Bence kedi
Teşekkür ederim
Beklerim
Cevap
34Cevap
Kesinlikle köpek alın
bahçen yoksa hiçbişey sahiplenme pişman olursun evde bakılacak şeyler değil bunlar
çok zorlanırsın temizlik vs. işediklerinde bile heryeri koku sarıyor pis pis.
kedi bi nebze tolere edilir de köpek evde asla bakılmaz. her önüne gelen yere işeyip zıçıyor köpekler. kediler yine nereye yapacagını biliyor ama tabi erkek kediler de içgüdüsel olarak işaret bırakmak için her köşe başına işeyebiliyorlar kısır değillerse. hatta bazıları kısır olsa bile yapıyor bunu. Bana sorarsan evde ne kedi bakılır ne köpek. bakılacaksa da 1 den fazla kedi olmamalı ve dişi kedi bakılmalı. erkek kediler işeme konusunda sıkıntılı.
Köpek ev içinde zor. Tuvalete çıkartman lazım ayrıca tuvalet eğitimi de zor. Kedi daha temiz bi canlı hem de tuvaleti çok kolay öğreniyolar
Köpeğin kediye oranla sorumluluklari ve bakımları daha fazla öncelikle bunun bilincinde olarak karar vermelisin
Doberman pincher. En ufak sorunda. "Atil. Dobi". Demeniz yeter. Parcalar. Aninda.. Doberman, la oyun olmaz
Kedi biraz daha kolay bence. Köpek çok dağa zor. Kedi evde yapabilir ama köpek zor. Onunla dışarıda çok ilgilenmen gerek.
Eğer günde iki kez çıkıp dolaştırmaya vaktin varsa köpek sahiplen. Ama kedi bakımı daha kolaydır.
köpeğim var kesinlikle köpek tavsiye ederim bambaşka bir şey
Kedi almak daha mantıklı. Temizliği vs. Uğraşı daha kolay.
Tekir alemdar diye bir kedi var ben de onu sahiplenicem
Kedi bence daha kolay bakimi kopek gibi kokmuyorlar
Yalnız birini alırsanız sıkılır, hayvan hayvanı görünce mutlu olur..
Kedi beslemesi daha kolay. Evlerde köpek beslemek cidden çok zor
Kedi daha iyi köpeği hergün dışarı çıkarmak zorunda kalırsın
Benim köpek şıkkını işaretlediğimi düşünmezsin di'mi? ;)
İkisi de çok tatlı masum ama kedi biraz daha uysal 😍
Kedi sahiplen tabi ki, daha iyi oluyor bana göre kediler.
Evde kedi bakmak daha kolay, bahçeli bı evin varsa köpek alabilirsin ikiside birbirinden güzel 🦋
evini ve arada senide seven bir dost arıyorsan kedi... koşulsuz seni seven arıyorsan köpek
Köpek için boş vaktinin çok olması gerekiyor. Sabah 7 gibi ve akşam yürüyüşe çıkarmalısın tuvaletini yapması için. Kedi bakımı daha kolay
Sokakta bir evsizi bul, giydir, yiyir, içir.
Nerde bileyim nerdesin
Almanlar bizi kıskanıyor muydu aç köpekler Almanlar değil mi. ya da başkanı gene mi kandırdılar.
Tam benim kafamda sın
Koyun besle burada çok var,%62.5 oranında
Onu biliyorum @snemaumun taş,,, AK geçiyorum
Evsiz sonra kalkar bizi ziker maazallah
Bizim burada evde beslenir
Köpek daha iyi eğitimi açıktır ama kediyi eğitemezsin
Köpekler daha sağdık ve seni korumaya alabilir
İkisini de sahiplenebiliyorsan sahiplen
Ama birini alıcaksan kedi derim
Köpekler çok sadık varlıklardır ve evde olması çok güzel. O yüzden bence köpek al
Köpüş daha tatlı
köpek beslemek haram
%100 kedi sorman hata.
Kedinin bakımları daha kolay köpek seni çok zorlar
Daha cana yakın be sadık
Bence köpek ama kedi de tatlı
Tatlı ve temiz
Köpeğe bakmak zor olur kedi sahiplen
Köpüşlerin daha çok ihtiyacı var
Kedi olabilirmi
daha sevimlide ondan
kedi kesinlikle