Çok teşekkür ederim @elifycdg
Neden insan çabuk sever zor unutur?
Çok teşekkür ederim @elifycdg
Gerçekten neden böyle..

#GeceMuhafızı
23 Ekim, 2023 Pazartesi 01.38
Bende tam tersi😁 zor severim çabuk unuturum. Nedenini de açıklayım sonra beni artis sanmayın 😄
Zor severim çünkü sevene kadar emin olma aşamam biraz zorlu geçiyor. Her anlamda gözlemleyip tamam bundan olur diyene kadar beklerim acele etmem.
Kolay unutabilme nedenim ise; bana bir yanlış yapmadan zaten hayatımdan çıkarmam , hataları sorun değil bu noktada çok affediciyimdir ama yanlış yapanı da pek önemseyip tatlı canıma minnet etmem. Aşk acısı bende yok , ölümün ayrılığını bilen biri olarak dünyavi ayrılıkları ciddiye alamıyorum.
Değerli yorumun için teşekkürler, gerçekten kimseyi görüntüsü ile yargılamam bu çok yanlış seni gören eminim kimseye bakmaz beğenmez der ama senin ne kadar bol gönüllü olduğunu biliyorum ☺️
Bende teşekkür ederim güzel düşüncelerin için
Gerçek düşüncelerim emin ol çünkü seninle daha önce konuştuk ve tanıdığım için diyorum.
🙏
İnsanın Doğasında olan bir durum. Çabuk alışır çabuk sever. Ama zor kopar. Zor alışır.
Katılıyorum sana ⭐⭐⭐
Başka şansım var sanki seninki beğenir şimdi
Hiç bilmiyorum. İz bırakan var, lanet olsun.
Olsun ya lanet okuma ⭐
Ya okuma sana yakışmıyor senin gibi kaliteli güzel bir kıza çok seviyorum seni ☺️
Ya tamam da artık affet sende durmadan hatamı hatırlatma ☺️
O dönem kötüydüm geçti tekrardan şans istiyorum yok diyorsun senin hiç mı kötü dönemin olmadı ☺️
Acayip köprü kurarım uzmanlık alanım ☺️☺️😀
Sen de mesafe koy anca sınırlar çiz ben kaç gece vicdan azabı çektim ☺️
Duygusal insanlar kendilerini hemen kaptırıyor aslında kaptırmak kötü bir şey değil ama kaptırmadan önce karşımızdaki insanın ne istediğini bilmemiz gerek bir ilişkiden.
Cevap
7Cevap
Gerçekten seven kolay kolay unutmaz
Ben öyle değilim yaa geçmişime bağlı yaşadığım için olsa gerek ben çok zor severim çok zorda unuturum
Bunu çok iyi biliyorum
🤗🤗
Zor kadınsın ama tatlısın
Teşekkür ederim 🙏
Rica ediyorum
🙋🤗❤️🤗
🌹🌹 bu sana 🥳
Çok teşekkür ederim 🙏 çok naziksin
Rica ederim tekrardan özür dilerim 🙂
Estafurullah hiç sıkıntı yok olur arada böyle şeyler önemli olan birbirimizi kırmadan sorunları çözebilmektir oyuzden bitti gitti.
Aynen seviliyorsun 🥳
Sende öyle teşekkür ederim 🙏
🤗🤗
Yoo cabuk sevmem ama sildiğimde unutmam çok kolay olur
Abım benim sever de s.. de 😀
🫢😅
Abi susuyorum adın çıkacak 😀
Adımın çıkacağı bir konu olsa ok de öyle bir şey olmadığı için çok rahatım✌🏻
Abim senin cevaba gelince * yapıyorum affet 😀
Bunlar senden çıkıyor hep zaten😅
Abim bunlar libido etkileri 😀
Bilmez miyim😅 aynı durum beni de sıkıştırıyor ama sen yine de iradene sahip ol😄
Abim çık çık nereye kadar volkan patlayacak 🌋
🤣🤣 Allah iyiliğini versin kardeşim benim
Tmmm tmmm ben sizi görmedim duymadım 😂😂😂
@yecuc_mecuc_7991 gülme 🤣 ben adamı böyle yakalarım işte 😂 ben kül yutmam
@r_engarenkyollar Aa tabi ki siz hiç kül yutar mısınız😄
Cıks yutmam 😂baksana sen benim gözlerime kül yutacak göz var mı bende 😂 gözüm üstünüzde 😂
.😅🙏🏻
Duygusal boşlukta olduğu için. O kişiyi hayatının merkezine koyarsan kolay bağlanır zor unutursun.
Teşekkür ederim kardeşim
Rica ederim abican
Beklerim
Zayıf karakterli duygusal bir beta olup karşı cinse muhtaçlık hissiyatıyla baktığı için.
Kesinlikle doğru
Doğanın kanunu diyelim
Bazı kanunlar çok kötü
insan beyninde ayrilik diye birsey yok. beyin ayrilik ne bilmez ondan insan kolay kolay unutamaz. sadece sever. cagri abiden ögrenmistim:)
Teşekkür ederim
herkes böyle değildir bence ama bende böyleyim.
Insan iste aciz yaratik
Doğru diyorsun
ihtiyacı olan sevgidir yanlış ya da doğru o insanı sever ve alışır bu yüzden unutması da zor olur
malız başka açıklaması yok aq ldldld
😃😄
😀
Ama yorumun kaba yorum 😃
eee yanii
istedigimi yaparım lan sana mı sorcamööö
Abiş çünkü alzheimer olabiliyler
Acidam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?