Benim kedim var ama köpekleride çok severim ilerde çoğu kişinin hayalidir belki bahçeli bir evde oturursam köpek sahibi olmayı çok istiyorum 

şimdilik kedi diyorum bende.. köpeğe bakması biraz zahmetli ve tek kişi olunca daha zor oluyor.. ama evimde iki tane kedim var miss gibi yaşıyoruz keratalarla.
Yaa ne güzel 🤗🤗
Ay Canlarım Benim ya 😍 Öpeyim Sarılayım mi size hı bebekler 💕 Maşallah Rabbim Uzun Ömürler Versin Resim de sevimli dostlar senin mi? 😊 @şuleeeeemmsss Köpekleri çok severim ama kediyi bu tik daha önde Eve de uygun
Tepkilerin çok güzel çok teşekkür ederim güzel yorumun için benim değiller gönül isterdi benim olsunlar ama maalesef değiller 😊🤗

Yiaaaa çok tatlı
Yapsalar keşkee 🌝
Cevap
19Cevap
Köpek isterdim
valla 6 yıldır köpeğim var ilerde kendi evim olursa da alacağım hayvan köpektir kedide seviyorum da benim olayım köpek tek sıkıntısı gezdirmek
Hiç kedi besledinmi
yok da ailede kedi besleyenler çok onlardan doydum bide ben küçük köpekte çok beslemek istemiyorum benim ki alman kurdu şu saatten sonra kedi veya küçük köpek beslemem artık alıştım kendim kadar hayvanla tepişmeye yatıp yuvarlanmaya.
😂😂
Yaşam şeklim köpek beslemeye müsait değil o yüzden kedi diyebilirim.
Kedim var ama keşke köpeğim olsaydı. Maalesef dinimin gereği eve köpek alamıyorum.
Köpek istiyorum çokta bi belim doğrulmadı maddi anlamda sahiplenemedim gitti
Kedileri de cok severim ama severken mincirarak seven bir tip oldugum icin kopekleri tercih ederim 🤞
8 yıldır kedi besliyorum köpeklere bir tık uzağım ama tabi gördüğüm yerde severim öyle nefretlik bir durum yok.
Kesinlikle köpek sahibi olmak 🐾♥️ Kedi besleyenleri sevmiyorum nedense, nankörler geneli 😏
Kedi daha iyi kesinlikle
Her ikiside ayrı güzel
Köpek sahibi olmayı çok isterdim.
İkisi de ayrı ayrı güzel ya :)
Özelden yazarmısın bir şey konuşmam lazım seninle önemli
köpekler çok daha çekici.
İkisini de seviyorum.
4 tane nur topu gibi kedilerim var ❤️
İkisine de sahibim🤭 darısı isteyenin başına
Aminnnnnn
Kedi olması yeter kedi candır can
Kedi. Kopek zahmetli ve masrafli.
Masrafli katılıyorum fakat sevdiğin birseyi yapınca zahmet aklına gelmiyor
Kedi
Kedi
Kediii
Kedi tabiki
Kedi
Kediiii :)
Kedi
İkiside olur
Kediii
4 ayaklı evde bakılmaz, hiçbirini.
İkisini de istiyorum valla
İnşallah olur birgün 🤗
İnşallah :)
bence kedi
Neden?
evde bakması daha kolay daha kısıtlı alanda yasayabiliyor daha temiz ve daha sıcak
İkna oldum
bence ikisi de
Kedi
Karı sahibi
😂😂
Ulan gizlenmeden yazsak küfrederdiniz. Gizlenince ciddiye alınmıyoruz 😂😂
Kopek
Kedi
köpek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?