Arkadaşlar benim 7 aydır sahiplendiğim kuşum genelde hep konuşur aşkım bebeğim derdi yerinde duramaz hep kafesinde gider gelirdi. Bu Sabaha kadar aynı şekilde ilerlerken öğlene doğru çok değişti hep uyuklama halinde tüyleri hep kabarık gözleri kapalı ve kusuyor çok kötü hissediyorum ya veterinere getiricektim ama doktor kalkmış yarın getiricem ama yarına kadar yaşar mı çok korkuyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok ağır değilse dayanır veterinere götür ama baytril diye bir ilaç var onu tavsiye ederse verme kuşa daha kötü yapıyor
Cereyanda bırakma ama pişirme de kuşu eline falan da alma koy kafese dinlensin yorma
Teşekkür ederim ya umarım bir an önce yarın olur da getiririm
Merhaba geçmiş olsun. Korkmayın lütfen tam olarak yeniden anlatır mısınız. Yem yiyor su içiyor mu oeki.
Ya şöyle ki bu sabaha kadar çok normaldi her şey benimle konuşuyordu askım falan diyordu ama öğlene doğru Bi garip hareketler sergilemeye başladı öğürüyor ama kusmuyordu sonradan tüyleri hep kabarık durmaya başladı gözleri de kapalı çok halsiz çok bitkin duruyor elime alıyorum sadece duruyor asla uçmuyor normal evi turlardı. Bi kaç saat önce 2 kere kustu ama yemek yiyiyor ve su içiyor hala ama nadir. Genelde başını sırtına sıkıştırıp gözünü kapatıyor :((((
Ceyranda kalmış. Yarın bir vitsmin ilacı alın suyuna koyun. Tüylerini sirkeli su ile temizleyin.
Dün veteriner yengeme sordum Bi vitamin önerdi dün gece gidip eczaneden aldım zar zor içirdim ama hala aynıydı bu sabah direk veterinere gittim burada canlı canlı baktı 3ilsç falan yazdı mikrop kapmış dedi. İşe akşamkullanmaya başlicam umarım düzelir ya. Eski haline gelir dimi ya
Gelir inşallah endişe etmeyin. Ben yıllardır besliyorum bir haftaya toparlar inşallah
İnşallah ya ilaçlarını kullanıyorum ama hala toparlanmadı hep uyuyor artık dokununca da çok zor uyanıyor 🥺doktor 1haftaya düzelmezse getir hastanede kalsın biz burada tedavi edelim demişti dayanamicam hemen yarın getiricem 🥺ölür diye çok korkuyorum
Nerede yaşıyorsunuz siz. Benim kuşun ysnina mi koysak iyi gelir belki
Konya da yaşıyorum :( yanında zaten bir kuş daha var kız o da ama Bi türlü iyileşmiyor artık ses bile çıkarmıyor 🥺🥺🥺🥺
Korkma lütfen. Yemlerini nasıl kullanıyorsun karışık mi düz mü.
Vitamin katkılı yem kullanıyordum. Arada çok yediği şeyleri de yediyordum marul gibi
Günaydın. Umarım bugün daha iyi olur üzerine çok gitmeyin normal besinlerini verin. Vitaminleri eksiltmeyin asla
Öldü 🥺😭😭😭
Ciddi misin ya çok üzüldüm. Ne zaman nasıl
Sabah veterinere getirdim onu doktor baktı snrin elinde dedi bir haftaya öledebilir iyileşedebilir. Ama canlanmış geçen güne göre dedi bende aksine durumu daha kötüye gidiyor dedim. Sonra eve geldim doktorun dediği şeyleri uyguladım elma sirkesi damlalar vs. Akşam üstü ayaklarının üstünde duramıyordu hep düşüyordu yani öldüğünü anladım gözlerini saatte bir açıyordu. Daha fazla görmeye dayanamadım güzelce sardım ve dışarıda güvenli bir yere bıraktım onu 😫🥺😭toprağa gömmeye kıyamadım kalbi atıyordu ama ölüyordu anlamıştım dönüşü yoktu artık 😭😭🥺
Çok üzüldüm gerçekten. Kabul ederseniz ben yeni bir kuş hediye edeceğim size. Belki iyi hissettirir
Ah çok teşekkür ederim lakin yaşayan diğer kuşumu görünce bile çok kötü hissediyorum hep ağlayasım geliyor 🥺kalan kuşumu da bir süreliğine yengemin yanına göndermeyi düşünüyorum 🥺ince düşüncen için çok teşekkür ederim 🥺😿🖤
Çok üzüldüm. İnsan bir canlı ile bağ kurduğu zaman kopamıyor ondan. Tıpkı dostluklar arkadaşlıklar aile gibi. Ölüm her zaman birilerini bizden alıyor. Vicdanımız olduğu sürecede üzülecegiz. Sabır diliyorum. 😔
Amin size de inşallah 🥺🥺🥺
o kuş hasta... ortamı sıcak tut.
🥺🥺Biis olur mu yarına kadar yaa çok korkuyorum
belli olmaz içeriyi sıcak tut sen
Üşütmüş olabilirsin