Evcil Hayvanlar Kedim tekir ve rengi bu şekilde. Bu renk tekir kedi çok az, fark ettiniz mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Biz bu kediyi sahipleneli 3 yıl oluyor sokaktan sahiplendik aynı bu renkte tekir kedi neredeyse yok buna benzeyen kedi hiç görmüyorum sokakta çok tuhaf değil mi? Kedim tekir ve rengi bu şekilde. Bu renk tekir kedi çok az, fark ettiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nigardasd Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/6WvTS_VDnuIkedin petrol kuyularına ve çöllere sahip mi ayrıca milyardolareslere erişimi var mı? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahahha yok be Yorumla
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ben gördüm ama evet nadir. Ne kadar güzel lan öyle hdhd 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederiz ablasıı🥰evet cidden çok nadir ama çokk dikkatimi çekti Yorumla
Söylesemolurmuki Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Erkek mi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Dişi Yorumla Söylesemolurmuki +1 yıl Evn onune çok erkek çekiyordue Yorumla Soran +1 yıl Çok güzel dimii Yorumla Söylesemolurmuki +1 yıl Evet çok, ciftlestir ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kedin petrol kuyularına ve çöllere sahip mi ayrıca milyardolareslere erişimi var mı?
Hahahha yok be
Ben gördüm ama evet nadir. Ne kadar güzel lan öyle hdhd
Teşekkür ederiz ablasıı🥰evet cidden çok nadir ama çokk dikkatimi çekti
Erkek mi
Dişi
Evn onune çok erkek çekiyordue
Çok güzel dimii
Evet çok, ciftlestir ya