Evcil Hayvanlar Sokakta bu renk kediden görüyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Aynı bu renk görüyor musunuz? bu benim kedim ve sokakta hiç bu renk görmediğimi fark ettim çok nadir yani tekir bide Sokakta bu renk kediden görüyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sakinolalım Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 64% +1 yıl Abla bu kediler whiskas rengi kedilerdir nadir olmazlar ama çifleştiklerinde mutlaka diğer kedinin renklerinden çıkar yavrular. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Bu tekir Yorumla sakinolalım +1 yıl Abla renk olarak diyorum. Whiskass rengi bu Yorumla Soran +1 yıl Ay googleye yazdım whiskas rengi buna benzer kediler çıktı teşekkür ediyorum Yorumla Soran +1 yıl Bu renkteki kediler zeki midir sizce Yorumla sakinolalım +1 yıl Abla tekire yakın zekaları vardır. Yaramaz olurlar. Whiskas güzel renktir. Yorumla Soran +1 yıl Benimki tekir zaten tekir zekası var😅Babamı evde istemediği için kaç kere kumpas kurdu gitti tuvaletinden b. k aldı babamın yatağına koydu çok zeki cidden mesrla evde kimse kimseye bağıramıyp bağırana saldırıyor Yorumla sakinolalım +1 yıl Benimde evde kedim var kendisi siyah kedi tekirlere göre aşırı sakin ve aşırı uslu. Yorumla Soran +1 yıl Bizimkide öyle kucağımdan asla inmiyor sürekli yüzümü yalıyor hiç yaramaz değil bu arada siyah kediler çok cana yakın oluyo Yorumla
dontmuhattapasko Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl cidden çok nadirler bi de turuncuları var bunların onlar da çok tatlı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu kediden varda benim gördüğüm bir kedi var o çok ilginç cins kedi gibi ama değil sokak kedisi 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gözleri herşeyi çok ilginçti yok görmedim ona benzeyen Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bizim bahçemizde her çeşit var. Eski iki kedim de bu renkteydi. 😥 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaa☹️ Yorumla
showingnoemotion Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Evet görüyorum 2 1 Yorumla Darknes_Blue +1 yıl Tanıdın mı beni 😊 Yorumla
Söylesemolurmuki Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Ciftlestir ama çoğalsın bunlar 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Siz görüyor musunuz bu renk sokak kedisi Yorumla Soran +1 yıl Ben hiç göremiyorum Yorumla Söylesemolurmuki +1 yıl Vqr da çok nadir kaldı bu tuyde Yorumla
Trollbirkullanıcıadı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İsmi dumandır 😀 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır😙 Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Bende büssürü kedi baktımda yok yani bu renkte bakmadım ama olsaydı adını duman koyardım Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 449 cevap paylaştı. arada görüyorum 0 0 Yorumla
Dexiiii Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Görüyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben neden göremiyorum ya bir kere gördüm sadece Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Abla bu kediler whiskas rengi kedilerdir nadir olmazlar ama çifleştiklerinde mutlaka diğer kedinin renklerinden çıkar yavrular.
Bu tekir
Abla renk olarak diyorum. Whiskass rengi bu
Ay googleye yazdım whiskas rengi buna benzer kediler çıktı teşekkür ediyorum
Bu renkteki kediler zeki midir sizce
Abla tekire yakın zekaları vardır. Yaramaz olurlar. Whiskas güzel renktir.
Benimki tekir zaten tekir zekası var😅Babamı evde istemediği için kaç kere kumpas kurdu gitti tuvaletinden b. k aldı babamın yatağına koydu çok zeki cidden mesrla evde kimse kimseye bağıramıyp bağırana saldırıyor
Benimde evde kedim var kendisi siyah kedi tekirlere göre aşırı sakin ve aşırı uslu.
Bizimkide öyle kucağımdan asla inmiyor sürekli yüzümü yalıyor hiç yaramaz değil bu arada siyah kediler çok cana yakın oluyo
cidden çok nadirler bi de turuncuları var bunların onlar da çok tatlı
Bu kediden varda benim gördüğüm bir kedi var o çok ilginç cins kedi gibi ama değil sokak kedisi
Gözleri herşeyi çok ilginçti yok görmedim ona benzeyen
Bizim bahçemizde her çeşit var. Eski iki kedim de bu renkteydi. 😥
Yaa☹️
evet isimleride duman
Geçen gördüm geziyordu
Görüyorum çokkk güzeller
Evet görüyorum
Tanıdın mı beni 😊
Ciftlestir ama çoğalsın bunlar
Siz görüyor musunuz bu renk sokak kedisi
Ben hiç göremiyorum
Vqr da çok nadir kaldı bu tuyde
İsmi dumandır 😀
Hayır😙
Bende büssürü kedi baktımda yok yani bu renkte bakmadım ama olsaydı adını duman koyardım
arada görüyorum
Görüyorum
Ben neden göremiyorum ya bir kere gördüm sadece
heryerdeler
Ara sıra