Bu kediyi sevdim baya içli dışlı oldum ama ısırmadi tirmalamadi kendini sevdirdi kendi geldi yanıma sürtündü sokuldu sev beni der gibi kafasini surttu yuzume ama agzi biraz salyaliydi kuduz olabilir mi

Bu kediyi sevdim baya içli dışlı oldum ama ısırmadi tirmalamadi kendini sevdirdi kendi geldi yanıma sürtündü sokuldu sev beni der gibi kafasini surttu yuzume ama agzi biraz salyaliydi kuduz olabilir mi
kuduz olduğunu zannetmiyorum. aslında gayet normal görünüyor sağlıklı. kedilerde salya akabilir normalde de. ya da ağzında bir hastalık vardır dişinde ya da diş etinde. iltihap gibi
Kediciğin çok tatlı görünüyor ama merak etmene de hak veriyorum 🐾. Kuduz kediler genelde saldırgan, huzursuz ve farklı belirtiler gösterirler. Sev beni diyerek yanına gelmesi sağlıklı göründüğüne işaret olabilir. Ama salyası fazla geldi diye kesin konuşmak zor. İçine sinmiyorsa, en iyisi bir veterinere görünmesi. Risk almamak için dikkatli ol derim! 💕
Cevap
2Cevap
Sen ne anlatiyon reis? Kuduz kedi boyle mi olur bu yaşına kadar nasıl geldin bu İQ ile buralara
Senin kalbinin güzelliğini gördüğü için gelmiş olabilir
Tüylerini bak varsa görürsün
Susuz da olabilir
Olamaz
Olamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?