Merhabalar kedimin kulağının arkasında yara buldum, tam o yerde de tüy dökülmüş. Veteriner varsa yardımcı olabilir mi? Çok korkuyorum mantar olmasından.
Sayın görüş sahibi, ben ikinci sınıf siber güvenlik okuyorum. "...'nın evlatları" lafınıza buradaki üç kullanıcıya hakaretten dava açabilirim, ki dilemezseniz açacağım. İnternette söylediğiniz lafların boşluğa gitmediğini, işlerin kayıt altına alındığını, yasal sorumluluklarınızın olduğunun farkına varın. Söylediğim gibi, eğer hatanızı farkedip nazikçe özür dilerseniz söylediğiniz lafları unutabilirim. Böylece bu işin tazminat boyutunu mahkemede tartışmak zorunda kalmazsınız, değil mi?
Feryatları veyahut evlatları, hakaretinizin boyutunu burada tartışacak kişi ben değilim. Bir de "reşit değilim" savunmanız yok mu... Reşit değilsen ne diye boyundan büyük laflar ediyorsun arkadaşım? İnsanlara huzursuzluk vermek hoşunuza mı gidiyor? Diğer arkadaşa dava açmaktan bahsetmişsiniz, ki yaşınıza ve pasif korkunuza bakarak açamayacağınızdan eminim. Hâlâ özür dilemenizi ve konuyu kapatmanızı bekliyorum. Yaşınız beni gram alakadar etmez, hakareti ederken "ben reşit bile değilim yahu, ne diyorum ben?" diye kendinizi düşünmüyorsanız ben de sizi düşünmem. Bir daha da birine düşünmeden hakaret etmeyin bence, karşınızdaki benim kadar nazik olmaz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sık sık kasiyor mu orayı
evet habire kaşıyor
Daha da kötüye gitmeden veterinere götür
Ya da tanıdığın veteriner varsa fotosunu çekip yolla sana eczaneden ilaç önersin
Geçmiş olsun, bence hemen götür
Iykkk
Rahatsız oluyorsan sorudan çıkabilirsin arkadaşım. Ben burada endişe içerisinde ağlarken yaptığınız o kadar aşağılık ki.
Mal mısın? İykkk ne awk
Kendi g. tunun pis kokusuna iyyyk desin seviyesiz anonim
Kesin lan sesinizi * *n feryatları
A. ina fare kaçsın senin
@NujenZanistvan hadi kardeşim ikile hadii
Seni dört nala kosturmak lazım
Sayın görüş sahibi, ben ikinci sınıf siber güvenlik okuyorum. "...'nın evlatları" lafınıza buradaki üç kullanıcıya hakaretten dava açabilirim, ki dilemezseniz açacağım. İnternette söylediğiniz lafların boşluğa gitmediğini, işlerin kayıt altına alındığını, yasal sorumluluklarınızın olduğunun farkına varın. Söylediğim gibi, eğer hatanızı farkedip nazikçe özür dilerseniz söylediğiniz lafları unutabilirim. Böylece bu işin tazminat boyutunu mahkemede tartışmak zorunda kalmazsınız, değil mi?
Sizden açıkça bir cevap bekliyorum.
Yurtdışı için de geçerli mi bunlar kdkdkd
@ElDoradο benim söylediğim kelime "...'nın evlatları" değil “. . Feryatları “ .. nın yerinde ne olduğunu nasıl kanıtlayacaksın 😂
Ne yapıyorsan yap lol 😂 Ben buradayım
Bakıyorum da anonim hemen tutusmaya başladı
Ona kadar şu @nujenzanistvan denen arkadaşın ettiği küfür hakaretten ben açarım yaşım da reşit değil pedofili sözlü taciz nasıl isterseniz :Dd
@ElDoradο yanlış etiketledim soru sahibi arkadaşa söyledim
Dört nala kosturmanin cinsel hiçbir yönü yok. Ayrıca reşit olmayan biri bu siteye giremez. @KızlarSoruyor kendisi itiraf etti hesabını kapatın
@NujenZanistvan hesabım zaten geçici hiç uğraşma sen 😘
Sen hayatın boyunca hep birileri için geçici olacaksın zaten. Otur da haline ağla
A. ina fare kaçsın senin Bu kelime hiç cinsel içerikli değil öyle mi 🤣
”Kendi g. tunun pis kokusuna iyyyk desin seviyesiz anonim “ ha bir de şu var
Feryatları veyahut evlatları, hakaretinizin boyutunu burada tartışacak kişi ben değilim. Bir de "reşit değilim" savunmanız yok mu... Reşit değilsen ne diye boyundan büyük laflar ediyorsun arkadaşım? İnsanlara huzursuzluk vermek hoşunuza mı gidiyor? Diğer arkadaşa dava açmaktan bahsetmişsiniz, ki yaşınıza ve pasif korkunuza bakarak açamayacağınızdan eminim. Hâlâ özür dilemenizi ve konuyu kapatmanızı bekliyorum. Yaşınız beni gram alakadar etmez, hakareti ederken "ben reşit bile değilim yahu, ne diyorum ben?" diye kendinizi düşünmüyorsanız ben de sizi düşünmem. Bir daha da birine düşünmeden hakaret etmeyin bence, karşınızdaki benim kadar nazik olmaz.
Tamam beni yendin. Hadi git ötede sevin