İneğimin güzel kokmasını istiyorum çünkü kötü koku, sinekleri çekerek ineğimi rahatsız ediyor. İneğimin üstüne Arap sabunu döküp onu yumuşak bir fırçayla fırçalasam, sonra durulasam ve ona Dalin kolonyası sıksam olur mu? Bu durum, ineğime zarar verir mi?
Köye yeni taşındım ve ilk defa inek bakıyorum. Bu konuda tecrübesizim. Bu konuda tecrübesi olanlar, soruma yardımcı olabilir mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dediğin gibi üç kutu şampuan gitmez. Bir kova suyun içine şampuanı döküp köpürtersen o suyuda ineğon her yerine döküp iyice köpürtürsen bal gibi de yeter. Yarım kutu şampuanla bile halledersin bu işi. Arap sabunu kıllarını sertleştirir
Hmm, sizin dediğiniz mantıklıymış, bunu deneyeyim, teşekkür ederim 😊
Rica ederim kolay gelsin
Sağ olun 😊
Halı değil ki o ama. 👍🏻 bi avuç şampuanla yıkayabilirsin bence.
En az 3 kutu şampuan gider ve şampuan çok pahalı, o yüzden şampuanla yıkayamam ama Arab sabunu doğal oluyormuş ve de daha ucuz, en azından onunla yıkayayım dedim.
Tek bir kutu şampuan yeterli aslında. Veya sıvı el sabunu 👍🏻
Sıvı sabun, vücudunu sertleştirir ama şampuan güzel köpürdüğü için 1 kutu şampuanı suyla karıştırıp kullanabilirim, inşallah yeterli olur, olmadı iki kutu alırım
En kaliteli şampuanı almak zorunda da değilsin zaten 👍🏻
Gözlerinin yanmaması için parama kıyıp Dalin almaya karar verdim, hem de doğal olur, vücuduna zarar vermez
😅😅😅👍🏻
Arap sabunu cildini tahriş eder inegin😂😂
Yaa, zaten Arap sabunundan vaz geçtim, şampuan kullanmaya karar verdim
Bari dalin kullanda gozleri yanmasin😂
İyi fikir, canı yanmasın ineğimin
Ben dalinle yıkardım olsaydı ya da sampuan
Dalin çok pahalı ve en az 3 kutu gider. O yüzden Dalin alamadım. Yoksa ben de Dalin'le yıkamak isterdim. 😊
Şampuan yumusak yapar tüyleri biraz ondan da koyup fırçala 😂
Bide cok kullanma uç dört avuç yeterli köpürür zaten
Hmm, olabilir, iyi fikirmiş, sadece Arab sabunu sürersem tüyleri sertleşir, şampuanla karıştırayım o zaman 😊
Hmm, olabilir, iyi fikirmiş, sadece Arap sabunu sürersem tüyleri sertleşir, şampuanla karıştırayım o zaman 😊
Evet, az şampuan bile güzel köpürüyor
Denedin mi
Şöyle yapmaya karar verdim, 1 kutu şampuanı 1 kova suya döküp köpürtüp o suyu ineğimin üstüne döküp fırçalamaya karar verdim, kafası için yarım kutu Dalin kullanırım, gözleri yanmasın diye, pahalı da olsa onun için Dalin almaya karar verdim, benim için çok değerli o, gözleri yanmasın yeter ki
Ya kovaya sıcak ılık su iste biraz dök çok değil bir avuc kadar sıcak suda köpürür zaten sonra fırça ya da neyle yikayacaksan onunla temizle durula yeterli kimyasal zarar verir fazla olursa
Yaa, kimyasaldan zarar görmemesi için sadece Dalin kullanayım o zaman, o da güzel köpürür, şofbenden sıcak su akıtıp köpürtürüm, sonra ineğimi yıkarım, mis gibi olur, tavsiyeniz için teşekkür ederim
Şampuan zarar vermez kiiii shjsjhs yeni diye çok heyecanlısın sanırım ne güzel ama inek her türlü kirleniyor sürekli yıkama bacaklarını yıka haftada bir yeterli
Evet, yeni aldığım için çok heves ettim, ona bebek gibi bakıyorum, evet, çok kirleniyor, en iyisi dediğiniz gibi haftada bir gün bacaklarını yıkarım, yazın ayda 2 kere genel temizlik yaparım, kışın da sadece bacaklarını ve memesini yıkarım, ilk defa baktığım için çok özen gösteriyorum 😄
Tabiiki hayır
Zaten şampuanla yıkamaya karar verdim, soruma cevap verenler, Arap sabununun, ineğimin cildini tahriş edeceğini söylediler
Iyi yapmışsın. Çünkü bildiğim kadarıyla hayvanlar öyle herşeyle yıkanmaz. Her biri için uygun yıkama şampuanı falan vardır
Hmm, araştırmak lazım