Çok acil yardıma ihtiyacım var kedi hakkında.
Ben hayvanseverim. Kedilerden anlarım diyenler buyur dinliyorum demesin. Cidden cerrahi bi olay.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok acil yardıma ihtiyacım var kedi hakkında.
Ben hayvanseverim. Kedilerden anlarım diyenler buyur dinliyorum demesin. Cidden cerrahi bi olay.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
veterkalkar var olmaz ha ha ha ha neka komik neka komik
?
veter iner ve veter kalkar anlata bildim mi
Komik değilsin
çemkirme bana gelişimim negatif etkilene bilir
😒😒
cerrahi bir durum değil mi saygıdeğmez bayanefendi cerrahi bir durum var hayvancazı veterinere götürmek yerine burada bana laf yetiştir nemurdun gızı seni
Veterinere götürebilsem seninle mi uğraşırım çok bilmiş
niye götüremiyorsun
Abim götüremiyorum işte neden ısrar edip duruyorsun
niye götüremiyorsun abisi hayvanı al kucağına bin taksiye git
Aynen taksi var abim burada. Param da var
Veteriner değilim ama anesteziyle alakalıysa yardımcı olabilirim.
Kedi tekerin altında kaldı 7 saat önce onunla ilgili
Canım ben anestezi teknikerliği yaptığım için sadece uyutma ve uyuşturma konusunda yardımcı olabiliyorum maalesef cerrahi müdahale bilmiyorum. Çok geçmiş olsun
Teşekkürler
Sanmam ama belki çıkar bir baytar
Sağ etkileşim yaptığın için
Kedin tekerin altında kaldıysa gotursene veyerinere
Götürmem sorun da bu zaten
Neden
Uzak mı
Hem uzak. Hem gitmem için aracım yok hem de param yok
Şehir merkezinde değil misin
Hayır
Yaa üzüldüm. Kedinin durumu nasıl peki
7 saati geçti olay olalı. İlk yarım saat acı çekiyordu şimdi solunumu normale göre derin ve bi tık hızlı. Karnında, kalbinin alt kısmında hemen, bi yumuşak çıkıntı vardı gittikçe büyüyor. Etraftaki seslere karşı da kulağını eskisi kadar çok oynatmıyor. Hatta hiç
Yaa beklemekle olmaz. Bir yerden araç bulamaz mısın? Yaşaması zor gibi
Bi de sürekli yatıyor ama arada sırada yürümeye çalışıyor. Bu durumda arka bacaklarından biri tutmuyor ve dokununca da miyavlıyor zaten. Biraz su ve azıcık da süt içti. Olayın olduğu ilk an ya da olay olmadan önce kusmuş görmedim. İlk yarım saatte de iki lez çişini yaptı ama kan yoktu. Ağzı burnu vs de kanamadı
Ayy inşallah bişey olmaz yaşar.
Ailem, ben ağladığım için, beni teselli edip iyi diyor ama veterinere götüreceklerini sanmıyorum. Zaten arabayı kullanacak kimse de yok evde. Başka birini de bulamam. Nüfusu az bi bölgedeyim zaten.
O zaman size bir veteriner numarası vereyim konuşun. En azından bişeyler öğretir belki olur mu
Konuşacak mecalim yok valla ama kendisi arkadaşınızsa WhatsApptan resim video falan atabileceğimi belirtebilir misiniz?
Hayır arkadaşim değil. Benim kedimi götürdüğüm bı yer
Dua eder misin lütfen 😓
Onu büyütmek de zordu benim için annesi çok erken öldüğünden. Çok seviyorum onu:(
Ederim tabi. İnşallah iyileşir yaa. Kedileri bende çok seviyorum. Çok yerinden oynatmamaya çalış
Kendisi oynuyor zaten rahat değil
Ne oldu kediye yaşıyor mu
Yaşıyor ama durumu biraz sıkıntılı. Yarın veterinere gidecek.
Sıkıntı= yemek yemiyor ve çişini yapamıyor kendini zorladığı halde (birkaç gündür) bi de yumuşak bi çıkıntı var dediğim büyüdü
Aa maşallah yaa. Çıkıntıda muhtemelen ezilmeden dolayı oluşmuştur. Allah şifa versin
Bilmiyorum belki organları zarar görmüştür diye kontrol ettireceğiz.
Teşekkürler 🥰
Ölecekmiş. Barınağa verdik ameliyat ederler diye ama veteriner o ameliyattan sağ çıkan görmedim. Özelde de sağ çıkması zor ve 3 4 bin lira isterler dedi. Barınakta da ilgilenmezlermiş çok. Yaşaması imkansızmış.
Sakın barınağa vermeyin yaa. Çok ilgilenmiyorlar orada. Hem yabancılik çeker. Alın ordan
Sizin yanınızda ölsün bence
Veteriner iyi olmayabilir.
Ben ölümünü görmek istemiyorum. Biliyorum ilgilenmiyorlar ama yapacak başka bir şeyim yok inan.
Yaa çok üzüldüm 😥
Ben de