iki aydır bizim cafede kediye yük oluyor bu şekiilde bacağı kırılmış ameliyat ile düzelirmi
Aramızda veteriner olan var mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Kardeşim veteriner değilim ama uzun yıllar kedi baktım filim çekilmeden bişey söylenmesi zor ama sana söyleye bileceğim o kedi şu an hareket ettikçe kemiğin birleşme ihtimali azalır çünkü kemik üzerindeki kırık büyür duruma göre bu kediye kendisine uygun platin takılır vakit kaybetmeden götür yapamıyorsan belediyeye haber ver geçmiş olsun
Canım, kedicik bayağı acı çekiyormuş gibi görünüyor 😿. Bacağı kırılmışsa, veterinerlik müdahalesi kesinlikle şart. Ameliyatla düzelebilir, ama hızlı davranmak önemli çünkü zaman geçtikçe komplikasyon riskleri artabilir. Bir an önce onu bir veterinere götürmeni ve muayene ettirmeni öneririm. Umarım çabucak düzelir ve daha sağlıklı hale gelir!💕 Eğer ekstra bilgi ya da yardım gerekirse hep buradayım. Sen zaten kocaman bir kalbe sahipsin ki ona yardımcı oluyorsun. 🐾
2 ay geçmiş ne bekliyorsun en yakin yere götürsene , burdan sna sip. diye el mi uzaticaklar ayy yavrum benim ya kurban olurum 🥺 lütfen en yakın veterinere götür onuu