Evcil Hayvanlar Veteriner var mı aranızda? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Köpeğim hamile olduğu için veteriner vitamin takviyesi yapın dedi. Şunu internetten aldım ama nasıl vereceğimi bilmiyorum. İçi toz arkadaşlar suyla mı karıştırıcam acaba bilenler var mı? Veteriner var mı aranızda? Cevapla Hamilelik Soruları İnternet Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
The_Quile Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Toz olduğu için mamasına ya da ek gıda takviyesi olarak verdiğiniz daha sıvı bir öğünüyle karıştırıp verebilirsiniz. Önemli olan günlük kaç gr kullanılacak kutuda yazıyordur. İnternette günlük 10 gr demişler ama.. 🤷♀️ 1 0 Yorumla
SoLiDeR Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Suyla karışmaz muhtemelen 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sanırım mamanın üstüne atılıyor Yorumla SoLiDeR +1 yıl Olabilir, bazıalrı pres şeklinde oluyor da bunu ilk defa duydum toz Yorumla Soran +1 yıl Arka tarafında premiks tir yazıyor Yorumla SoLiDeR +1 yıl Vitamin karışımı işte, maamya katılıyordur suya konmaz herhalde Yorumla
Thehillarry Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Üstünde yazmıyor mu ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl kullanılacağı yazmıyor Yorumla Thehillarry +1 yıl Ben olsam mamasına karıştırırdım suyun tadını değiştirir bu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Toz olduğu için mamasına ya da ek gıda takviyesi olarak verdiğiniz daha sıvı bir öğünüyle karıştırıp verebilirsiniz. Önemli olan günlük kaç gr kullanılacak kutuda yazıyordur. İnternette günlük 10 gr demişler ama.. 🤷♀️
Suyla karışmaz muhtemelen
Sanırım mamanın üstüne atılıyor
Olabilir, bazıalrı pres şeklinde oluyor da bunu ilk defa duydum toz
Arka tarafında premiks tir yazıyor
Vitamin karışımı işte, maamya katılıyordur suya konmaz herhalde
Üstünde yazmıyor mu ki
Nasıl kullanılacağı yazmıyor
Ben olsam mamasına karıştırırdım suyun tadını değiştirir bu