İngiltere'de olsaydın senin adın Jessi, Coco, bilmem ne olabilirdi ama sen benimsin ve adın Çiçek kızım. Coğrafya kaderdir. 😂

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Muhabbet kuşu dışında beslemedim. Bir tanesi ismini kendi koydu Cicikuş Cicikuş diyordu hazıra konduk fazla yaratıcı olmadık biz de 😂 diğeri de durduğu yerde durmuyordu hırçındı aşırı Şımarık diyorduk ona da
Cevap
6Cevap
Evcil hayvanım yok olsaydı da yabancı isimler koyardım mesela her zaman bir rakunum olsun istemiştim adını da filmlerden olan rocket rakun koyardım çünkü rakunlar çok zeki ve tatlı oluyor.
Valla kuşlarımın isimleri Melek, Mercan ve Behlül’dü. Türkçe tercih ediyorum. Özellikle dikkat etmiyorum eski sevgilimin kedisine Romeo ismini koymuştum mesela 😃
Onu görünce içimden çıkan melodiye göre değişir. Gördüğüm gibi aklıma hangi isim gelirse onu koyarım
Bu kedi çok korkunç bakıyor bundan çiçek olmaz olsa olsa "kara bela" gibi bir isim olur😀
Şeytanın kedileşmiş hali 😂
Viski
Rüzgar
Kuzey
İsimleri bunlardı.
Haydut
Zeus
Kaos
Pascal
İsimleri bunlardı
Benim kedi İskoç olduğu için Türk ismi tuhaf olur. Asilliğini bozmasın diye Leo koydum sjsjd
Türkçe ya da yabancı olsun diye bir takıntım yok. Totomdan uydurmayı daha çok severim aslında
ben sokak kedimin adını khalesi koydum 😀 kız kardeşimin bu cins ev kedisinin adı bubbles 😂
Hiç çiçeğe benzer hali yok daha çok tombala bu djdj
Bulut, yabancı olsaydı da cloud koyardım djdjdj
Kedilerimin adı Pamuk , Elizabeth, Minnos , körmür , Elizabeth 2 ( cok uyumsuz biliyorum)
Biri Türkçe biri ingilizce.
Birinin adı Leo diğerinin pamuk 😂
Biri memoş biri cesur 😂😂
Yabancı isimler kulağa daha hoş geliyor
Birinin adı romeo diğerinin adı misa
Çiçek ismi daha güzel bence
Yabancı isim koydum 😁
Türkçe isimler😂😂
İkiside oldu
Isimsizler
Yabancı
türkçe