Evcil Hayvanlar Evde kuş mu beslersiniz, kedi mi? Bana1caykoy Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hangisini besliyorsunuz Kuş Kedi Besleyecek olsam Kuş beslerdim Besleyecek olsam Kedi beslerdim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Kedi ve Kuş besleyenler daha büyük bir azınlıkta olduğu için Köpeği eklemedim kusura bakmayın ✋ Evde kuş mu beslersiniz, kedi mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Ben çok sert seviyorum bu yüzden kuş istemem elimde kalir Kedileri sert seperimKöpekleri severken zaten ohooo yapişirim valla Yeni doğan yavru bebek sevemem Küçük çocuklari da sert severimYumuşak sevemiyorumKuş bana ters 0 0 Yorumla
KırılmazRakıŞişesi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Köpek de besledim kedi de, kuş da besledim önceden. Şu an besledigim bir hayvan yok benden başka kdkkd 0 2 Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Estağfurullah hocam Yorumla KırılmazRakıŞişesi +1 yıl Eyvallah. Makara yapıyorum. Yorumla
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Kuş besliyoruz şu an eğer o olmasaydı kedi besleyebilirdik ama o bizim canımız 🐦❤️ 0 3 Yorumla Cielos +1 yıl Öldükten sonra unutursunuz ama Yorumla Zarifkelebek_ +1 yıl @Cielos unutmayız 11 yıldır bizimle maşallah.😄 Yorumla Cielos +1 yıl Hep öyle derler Yorumla
El0cann Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Ben evde her boku besledim ördek civciv kaplumbağa bir hamster alamadim bir ara kaçak kirpi aldım 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 449 cevap paylaştı. kedi beslemem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben çok sert seviyorum bu yüzden kuş istemem elimde kalir
Kedileri sert seperim
Köpekleri severken zaten ohooo yapişirim valla
Yeni doğan yavru bebek sevemem
Küçük çocuklari da sert severim
Yumuşak sevemiyorum
Kuş bana ters
Köpek de besledim kedi de, kuş da besledim önceden. Şu an besledigim bir hayvan yok benden başka kdkkd
Estağfurullah hocam
Eyvallah. Makara yapıyorum.
Kuş besliyoruz şu an eğer o olmasaydı kedi besleyebilirdik ama o bizim canımız 🐦❤️
Öldükten sonra unutursunuz ama
@Cielos unutmayız 11 yıldır bizimle maşallah.😄
Hep öyle derler
Ben evde her boku besledim ördek civciv kaplumbağa bir hamster alamadim bir ara kaçak kirpi aldım
Köpek niye seçenek değil
hiçbiri
Kuş..
Kuş besliyoruz 🐦
kedi beslemem
Kedi
Kedi isterdim
Köpek
İkisi de var