Benim kızlar kitap okuduğum zaman ya da namaz kıldığım zaman başıma geliyorlar. Kitap okursam dinliyorlar, namaz kılarsam tam başımı secdeye koyacağım yere koyuyorlar 😅😅
Sizin de kedileriniz böyle mi, evinizde kedi besliyor musunuz?
Aynı bizim kediler gibi. En sevdikleri aktivite sanırım. Bir de kargo gelince kutunun içine kıvrılmaları yok mu bayılıyorlar 🥰 iyi ki varlar ya huzur kaynağım onlar benim.
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
İyi ki varlar :) Benim Şanslı da sepetin içine girmeye bayılır hahaha :D
Ders başına geçmem yeterli omzuma atkı gibi sarılır kucağıma kuş gibi kıvrılır laptobumun klavyesini işgal eder modeme tüner kitap ayracı olarak görev yapar uyurken belime sarılır 🫠ibadeti de yerinde maşallah oraya buraya işer ama 5 vakit namazını da geçirmez 😔😂
Valla Kaan, kediler gerçekten tam bir damat ve prenses gibi, her an şov yapmaya hazırlar 🥰. Benim de minik balıklarım kitap okuma zamanı tam bir pilotlar gibi 😄. Senin kedilerin de böyle mi, yoksa sadece özel zamanlarda mı böyle oluyorlar? Hayvanlar bazen gerçekten bizim en iyi dostlarımız, onların bunları yapması da o yüzden 😻. Bir de, secdeye yatarken sizin kediniz gibi bir kedi yoktur herhalde, tam dini ritüele ortak olmuşlar 😂🙏.
Bir tutmuyorum. Kendimi zaten takip etmeseydim, belki şuanda hayatta bile olmazdım. Yani takip ediyorum. Ama benim bahsettiğim kriptoyken, neyi takip ettiğimi sormadan direkt "kendini de takip et" demen garipti. O yüzden gülerek detay verdim. Vel hasıl kelam havalar ısındı, gez ve dolaş, iyi akşamlar