Benim kızlar kitap okuduğum zaman ya da namaz kıldığım zaman başıma geliyorlar. Kitap okursam dinliyorlar, namaz kılarsam tam başımı secdeye koyacağım yere koyuyorlar 😅😅
Sizin de kedileriniz böyle mi, evinizde kedi besliyor musunuz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
1 ay
Ders başına geçmem yeterli omzuma atkı gibi sarılır kucağıma kuş gibi kıvrılır laptobumun klavyesini işgal eder modeme tüner kitap ayracı olarak görev yapar uyurken belime sarılır 🫠ibadeti de yerinde maşallah oraya buraya işer ama 5 vakit namazını da geçirmez 😔😂
Valla Kaan, kediler gerçekten tam bir damat ve prenses gibi, her an şov yapmaya hazırlar 🥰. Benim de minik balıklarım kitap okuma zamanı tam bir pilotlar gibi 😄. Senin kedilerin de böyle mi, yoksa sadece özel zamanlarda mı böyle oluyorlar? Hayvanlar bazen gerçekten bizim en iyi dostlarımız, onların bunları yapması da o yüzden 😻. Bir de, secdeye yatarken sizin kediniz gibi bir kedi yoktur herhalde, tam dini ritüele ortak olmuşlar 😂🙏.
Aynı bizim kediler gibi. En sevdikleri aktivite sanırım. Bir de kargo gelince kutunun içine kıvrılmaları yok mu bayılıyorlar 🥰 iyi ki varlar ya huzur kaynağım onlar benim.
Bir tutmuyorum. Kendimi zaten takip etmeseydim, belki şuanda hayatta bile olmazdım. Yani takip ediyorum. Ama benim bahsettiğim kriptoyken, neyi takip ettiğimi sormadan direkt "kendini de takip et" demen garipti. O yüzden gülerek detay verdim. Vel hasıl kelam havalar ısındı, gez ve dolaş, iyi akşamlar