Hiç bir şeyi yoktu sabah saatlerin de evde koşuyordu oynuyordu mamasını yedi uyuyordu yatağımda ölü buldum çok kötü bir acı nasıl dayanacağım bu acıya?

Hiç bir şeyi yoktu sabah saatlerin de evde koşuyordu oynuyordu mamasını yedi uyuyordu yatağımda ölü buldum çok kötü bir acı nasıl dayanacağım bu acıya?
Başın sağ olsun. Bir süre sonra evlattan farksız oluyorlar. Yeni bir kedi almak şu aşamada fayda etmez, onu görünce sürekli ölen kedini hatırlatır. Ne mutlu ki ona sevgisini, ilgisini verebilecek senin gibi bir arkadaşı oldu. Biraz zaman geçtikten sonra yeni bir kedi sahiplenebilirsin tercihine göre.
Teşekkür ederim uzun bir zaman yeni kedi sahiplenemem ölecek korkusuyla zatennsuan için yerini de dolduramaz :(
Çok üzücü, benim de başıma gelmişti. Kendimi bildim bileli kedi besleriz hiçbiri evde vefat etmemişti 5 yıldır bizimle beraber olan kedimiz aniden yere yığılıp saniyeler içinde gitti. Onun sağlık sorunu vardı nefes borusuyla alakalı ama yine de travmatik bir olaydı evdeki herkes için, çok üzülmüştük hepimiz. Biz bu durumu aradan biraz zaman geçtikten sonra yeni bir kedi sahiplenerek atlatmıştık, yalan yok hala aynısını yaşarsak korkusu var benim üzerimde yani ben tamamen atlatabilmiş değilim. Güzel canlılar, evdeki bir birey gibiler birlikte yaşayınca ve yoklukları gerçekten hissediliyor ama alışılıyor da bir süre sonra mecbur olarak. Yaşayan her canlı gibi onun da bir sonu vardı, gözünle şahit olmasaydın daha iyiydi ama olmuş artık yapacak bişey yok. Başınız sağ olsun. Apartman önündeki, sokaktaki kedileri beslemek iyi hissettirecektir zaten besliyor olsanız bile iyi gelecektir emin ol.
Teşekkür ederim başka bir kediyle yerini dolduramam ki :( artık kedi de sahiplenemem kedim gayet sağlıklı iken gündüz saatlerinde evde kosturuyordu hatta tırnaklarını kestim ölmeden 1 saat evvel mamasını verdim yedi uyuyordu gece 12 ye doğru baktım benim yatağımda başı yastığımda ölmüş :( bu yüzden başka kedi alamam korkarim ölecek diye
Anlıyorum aynı hissi bende yaşadım hala yaşıyorum biraz zamana ihtiyacın var elbette, şu an çok yeni daha etkisinden bile çıkabilmiş değilsin. Bu süreçte kedi sahiplenmek yerine dışarıdaki kediler ile ilgilenebilirsin bir nebze de olsa iyi geliyor. Gerisini zaman çözer artık...
Hayatın içinde bunların olduğunu biliyorsunuz ki bu durum insan içinde ve diğer canlılar içinde geçerli bir şey. Siz onun için çok iyi bir anne yâda arkadaş oldunuz o size diğer tarafta Allah'tan yardım isteyecek. Allah buyurur ki onlar benim dilsiz kullarım o sizden razı bence şöyle bir şey yapabilirsiniz. Her gün daha iyi olabilirsiniz ama bu sizin elinizde o sizin üzülmenizi istemez
Basın sagolsun 😔 gerçekten çok üzüldüm 😔
Teşekkür ederim
En iyi görüş için tesekkur ederim 😊
Cevap
17Cevap
Başın sağolsun. çok üzüldüm gerçekten evcil hayvan kaybetmek çok kötü bir şey, umarım zamanla atlatabilirsin. meleğim ya çok da şirin bir kediymiş :// belki de hastalığı vardır ya da onun gibi bir şey.
Teşekkür ederim
Hiç belirti vermedi hasta da değildi gayet saglikliydi her zamanki gibi sabah koşup oynuyordu 11:30 gibi yatağım da cansız buldum...
Rica ederim bilgim yok ama kalp ile ilgili olabilir belki de insanlarda ki gibi birden sorun olmuştur eğer sabah çok sağlıklıysa..
of be benimde var gercekten bir insan gibiler dost gibiler su an dusundumde kedimi oyle bulsam aklımı kaybederim ne diyelimm her canlı olumu tadacak uzme kendini geçmiş olsun
Sagolun hiç belirti vermeden öldü gayet sağlıklıydı koşturuyordu aklımı kaybettim öyle görünce şoka girdim zaten Allah kimseye yaşatmasın nasıl alışırım hiç bir fikrim yok
alısırsın zamanla insanlarda oyle gulup eglendiği kişi bi bakıyon sabahına vefat etti en azından hayvanlar gunahsız uzulme
Çok şirin bişeymiş.. daha önce yaşamadım böyle bir şeyi o yüzden pek bişey diyemem ama ölüm gerçekten dayanılması mümkün olmayan bişey.. Allah güç kuvvet versin
Amin sağolun
geçen sene aynı acıyı yaşadım smokin kedisiydi aynı bebegim cocugum arkadasim gibiydi dayanilmiyor yerine de baska kediyi koyamiyosun aşk acisindan daha beter bence başın sağ olsun canım😔😔🥺
Teşekkür ederim canım çok zor bir acı nasıl dayanacağım bilmiyorum nasıl alışılır
alisilmaz ki canim sadece zamanla artik... acaba bir şey mi dokundu bebişe
bizimkinin bünyesi hassastı yağlı peynir yiyemezdi hiç istifra ederdi hemen
Yok askim sağlıklıydi normaldi her zaman ki gibi sabah kosturuyordu evde akşam mamasını yedi uyuyordu sonra baktım ölmüş
kediler ortalama zaten 6-7 yil yasiyor canım belki omru o kadarmis dedigin gibi birsey yemediyse bizimki 3 yil yasadi🥺😔
Başın sağolsun canım ya bilirim bu acıyı 😭 benim ölen kedime benziyor bi anda onu gördüm zannettim 🥺
Sağol Allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor...
Amin canım 🙏
geçmiş olsun. çok üzüldüm.. insan kendi evladıymış gibi çok üzülüyor...
Sağol
Evladımdı zaten çok kötü bir acı yaşıyorum şu an
Off yapma yaaa. Birden ölmesi tuhaf. Genelde ölmeden önce belirtileri olur.. benimde kedim var. Ne yani her an durduk yere ölebilir mi şimdi kedim.. Canımı sıktı bu durum. Başın sağolsun
Yokti bir şeyi gayet sağlıklıydı hiç belirti de vermedi bir de öldü..
gömün lutfen arka bahçe müsait bir yere içim acıdı yaaa
Gömdük.
ohh teşekkürler belirti bir taş işaret koydunuz umarım. Başınız sağolsun. Huzurlu uyusun.
Ne için teşekkür ediyorsunuz kendi evladının oluşunu çöpe atacak değildim.
Ölüsünü*
Başın sağolsun. Her canlı ölümü tadacak, ömrü o kadarmış.
Teşekkür ederim
üzüldüm, geçmiş olsun.. neden aniden acaba. kalp hasarı falanmı. vardır bi sebebi
Hayır yoktu gayet sağlıklı idi hiç bir belirti de vermedi her zaman ki gibi kosturuyordu
Bişey yiyip zehirlenmiş olabilir başın sağolsun
Hayır hiç bir şey yemiyordu zaten mamadan başka sagolun
Hayır sıkmadı evden dışarı cikarmazdim zaten kucagim da gezdirirdim sadece
Kedi sahiplenmeyi çok fazla istiyorum ama kaybetme korkusuyla yaşayamayacağımı bildiğim için geri duruyorum bu arada başınız sağolsun :((
Sağolun teşekkür ederim ben nasıl dayanacagim hiç bir fikrim yok çok zor bir durum..
hayvanda olsa insanlar bağ kurdukları her şeye üzülüyor. Başın sağolsun
Ömrü o kadarmış basın sağ olsun çok da ciddi ağırbaşlı bir durusu varmış kedinin
Sağolun teşekkür ederim Allah kimseye yaşatmasın çok zor.
Maalesef herkesin herşeyin bir gün ömrü bitiyor hayvanların ömrü bizden daha kısa maalesef
Geçmiş olsun😔 çok güzel bir kedi. Ben sırf bu korkudan dolayı hayvan sahiplenmiyorum.
Sağolun Allah kimseye yaşatmasın çok zor bir acı yaşı vardı kalp krizi diye düşünüyorum:(
Olum bende bir sorun var kesin. içimdeki merhamet duygusu alınmış gibi. yanımdaki arkadaşımı vurdular öldü hiç üzülmedim. kendi cenazelerimde hiç üzülmedim. Millet kediye üzülüyor. ben nefes israfı gibi hissediyorum kendimi
Yaaa başın saolsun çok iyi bilirim bu acıyı 😭
Teşekkür ederim canım:(
Başın sağ olsun neden öldü acaba
Sağol.
Gayet sağligliydi her zaman ki gibi koşup oynadı gündüz saatlerinde ölmeden öncede hiç belirti vermedi
Basın sagolsun. Bitmeyen bir acı bu.
Teşekkür ederim nasıl dayanacagim hiç bir fikrim yok koskoca 7,5 yıl
Zenginsen beni alıp bakabilirsin, köşeye bir yere kıvrılıp uyurum ben assdjdk
Komik mi? Ne slksin
Allah senin ömründen alsın tüm hayvanlara versin. Gereksiz insan müsveddesi ailenden birinin acısını yaşarsan anlarsin belki hafi güle güle.
Başın sağolsun
Teşekkür ederim
Ne zaman fark ettin
11.30 gibi bir saat önce falan mamasını verdim uyuyordu.
Gayet sağlıklıydı sabahta her zaman ki gibi koşup oynuyordu.
Hayır hep yediği mama markası
Evet
Üzüldüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?