Onun avcılık icgudulerini harekete geçirecek şeyler yap. Mesela bir köşeden onun dikkatini çekecek şekilde ip sürükle. Hemen ona doğru gelip yakalamaya calisacaktir
Lazer, ip, top, kedi nanesi ne ararsan denedim ilgisi 1 dkdan uzun sürmüyor aynı cins benimki de ama turuncu Scottish. 5 yaşında ve acaba kas oranı çok mu az diyorum bebekliğinden beri zaten çok aşırı sık ama çok az az yer kilo da almıyor o yüzden. Pofuduk olunca sıkıntı yok da tıraş ettirdik yaz geliyor bakımını yapamıyor bunalıyor diye şimdi rahat ama çok zayıf yaaa bari oyun oynasa hareketlense de kas oranı vs normal olsa :c umarım mutludur halinden yine de eıdneorkofmpglhş
Bizimki de öyle ilgisiz daha 1,5 yaşında hareketsizliği o kdr fazla değil kilosununda maşallahı var ama böyle yaşamasıda fazla sağlıklı değil sanki sizinki biraz yaşlanmış o yüzden normal olabilir aslında
Yaa bune :D sjssj çok şirin değil mi bu tipe bak çok güzel ve tatlı bir kedi. yerim ben bunu nasıl bakmış sdfsd bende oyuncak varsa oyna ya da kafasını sev sürekli
Baktım diğer fotoda biraz resmi bakıyo dedim öyle olmaz illa tatlı bi fotoyla soru soracam bende bunu attım iyi yapmışım dimi dichskxuwbz teşekkürler Barış abim sağol ☺️
oyun oyna bununla mesela bir ip yumağı yuvarla önüne mutlaka dikkatini çeker kovalar veya bir küçük top yuvarla ışık tut lazer ışıkları var ya ancak o zaman hareketlenir bu garfield :D