Bu sıralar kafamı dağıtabilmeme yardımcı olması ve arkadaş olması için bi evcil hayvan edinme kararı verdim yavru bi muhabbet kuşu ortalama kaç para oluyor kafesi vs. Dahil değil bilenler varsa söylerse sevinirim
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben 2 ay önce almıştım
Kuşumla beraber Kafesi, Suluğunu, yemek kabını, kum kabını,3 adet tüneğini, Gaga taşını, kafes tülünü, suya katılan vitaminini, tüyleri için spreyini, Yemini, ballı krakerini, kumunu falan herşeyi beraber almıştım 370 küsür falan tutmuştu zamanla temel ihtiyaçları bundan ama zamanla sevdiği şeyleri alabilirsin mesela daldarısı yemesi için ya da oyuncaklar falan ama asla fiyatına bakma gerçekten benimde ilk deneyimimdi ama o kadar güzel bir duygu ki onu besmelek sevmek oyun oynamak değer vermek falan gerçekten onun yanına gittiğimde zaman geçirdiğimde herşeyi unutuyorum yüzüm gülüyor yani mutlaka almasın gerçekten zamanla o sana sen ona alışıyorsun çocuğun arkadaşın herşeyin olabiliyor ve aldıktan sonra her konuda yardımcı olurum kuş hakkında
Ha bu arada adam akıllı okumamışım kusura bakma dahil değil demişssin ama ben saymışım herşeyi kusura bakma yani sadece kuş için diyorsan en az 90 en fazla 200 e kadar gidiyordu benim kuşum 160 tl idi 90 tl olan böyle normal bildiğimiz renkteki kuşlar falan olduğu için öyleydi benim kuşum biraz farklı rengi falan biraz dış görünüşe görede değişiyor gibi
Yaa çokk teşekkür ederim detaylıca anlatmışsın üşenmeyip
Hayvanlarla aram hep iyi olmuştur ama ilk defa kuş sahiplenmek gibi bir işe kalkıştığım için tedirginim açıkçası nasıl davranmam gerektiği atıyorum nasıl yaklaşmam gerektiği konusunda vs. Oldukça bilgisizim rn korktuğum şey ise kuşun bana alışması konusu kediler köpekler filan az çok anlaşılıyor hareketlerinden korktuğunda kızdığında mutlu olduğunda filan ama kuş yani nasıl anlayacağımı bilmiyorum bu arada tekrardan çok teşekkür ederim yorumun için (kafes hariç dememin sebebi ucuz bişeyler bakmak istememden kaynaklanıyo bu civarda kuşlarla ilgilenen birkaç komşu gördüm de kafesi ikinci el filan almayı düşünüyorum ondan yanii
Ne demek rica ederimm ama çok fazla değil ben 100 tl falandı kafesini aldığımda ama internetten bulabilirsin belki daha ucuz bende öyleydim kuşlara fazla ilgim yoktu açıkçası ama ailemde kedi köpek tarzı şeyler istemiyordu biraz insanlardan uzaklaşmıştım ve bir şey sahiplenmek ne bileyim onunla ilgilenip kafa dağıtmak falan istiyordum ve senin gibi buraya yazıp sorup ertesi gün biranda almıştım ve ilk geldiğinde o bana ben ona bakıyorum falan ne yapacağımı nasıl yaklaşacağımı asla bilemiyordum zaten ilk geldiğinde eve baya ürküyordu kafesten çıkarınca korkarak kaçıyor biyerlere konmuyor ve asla kımıldasan bile deliye dönüyordu araştıra araştıra sora sora bir şekilde birşeyler öğrendim ve gayette mutlu ve asla yanımdan ayrılmıyor ve darlatana kadar seninle uğraşıyor öyle söyleyim inan bana kedi köpeği hatta insanı bile aratmıyor gerçekten çok iyi ama tabiki o senin hayvan sevginede bağlı kesinlikle öneririm ve bunun içinde sana yardımcı olurum kuş aldıktan sonra eğitme konusunda falan 🙏
Ya kendimi gördüm yazdıklarında 🤗
Sanırım yardıma ihtiyacım var gibi duruyor. p gerçekten çokk sevinirim 💫
Tamamdır ozaman istek atıyorum sana burdan
Muhabbet kuşu değilde kedi sahiplene bilirsin Yavru sokak kedisi sana tam bir arkadaş olur eminim 😊
:') ailemle yaşadığım için kedi sahiplenemiyorum sokakta beslediğim büyüttüğüm (20 ye yakın) kedim vardı hepsi benim çocuklarım gibiydi taşınmam gerekiyordu ve kedileri bırakmak zorunda kaldım gerçekten yaramı deştin ya
Durum şu ayrı eve çıktığımda yağacağım ilk iş minik bi kedi yavrusu kaçırmak olucak emin olabilirsinn 🤗
Adam kuşla ilgili demiş boş yapmışsın
@Vedalarzamansızdır59 kendi fikrimi söyledim bu seni ilgilendirmez bence
Bencede ama alakasız yapma bence
Ne güzel ya valla benimde ailem istemiyordu zorlaya zorlaya sahiplendim şimdi hepsi çok seviyor ilerde eğer farklı bur evde oturma dururum olursa seninki gibi bende istiyorum 4 5 tane evladım olsun 😊
@Vedalarzamansızdır59 tamam kardeşim haklısın sen benim attığım mesajları sen görmezden gel boş ver
Haha benim arkadaşımın kedisi vardı birtane de arkadaş olsun diye getirmiş çoluğa çocuğa karıştı şu an evde var 7-8 tane kedi adım atılmıyor jskshsksbs hangisini mıncıracağımı şaşırıyorum umarım istediğin gibi olur ama baya zorluyormuş söyliyim. p
Benim şu an kedim tam bir piskopat kızgınlık döneminde dişi kedi getiriyorum hayvanları dövüyo kavga ediyo istmeiyor bende bıraktım artık kendi hâline havalar ısınsın da kısırlaştırıcam 😂😂
Ya benim yine bu yavruluktan büyüttüğüm bi kedim bana kızgınlık döneminde sürtünüyodu falan çok gücüme gitmişti aklıma geldi yine sejsmsnsm
Dişimiydi erkekmiydi
Dişiydi
Benimkide erkek ve hiç güzel bir his değil surtunmeleri 😅
90 ila 100 civarı değişiyor kuşa göre
Eyvallah saolasın
Ben 300-400 filan tutar diye düşünmüştüm