Bir tane sordum yetişkindi cennete 100 tl sevdaya 200 tl dedi fiyatı çok iyi ama ben yavru istiyorum 2 3 aylık cennet papağanı fiyatları sizce ne kadardır anlayan var mı?
Cennet papağanı fiyatları nedir?

Cennet papağanları renkleriyle insanı cezbediyor, ben de çok seviyorum :)
Eskiden 80 Liralardan başlayan fiyatları şu anda minimum 150 liralara kadar çıkmış durumda. Pazarlık ya da tanıdık hatrı ile 100 Liraları zorlayabilirsin belki. Petshoplarda 5-7 aylık bulabilirsin minimum. Daha ufak arıyorsan bu işin yetiştiriciliğini yapanları bulman gerekir. Nasıl yetiştireceğini bu videodan öğrenebilirsin;
https://www.youtube.com/embed/mycUbUqFP58Yavru cennet papağanların yaşını burun deliklerinden anlayabilirsin. Yavruların burun delikleri kısmen daha belirgindir, yetişkinlerde burun delikleri nemli olmadığı sürece belli olmaz. Tamamı kırmızı veya beyaz tonu gagaya sahip papağan 3 aylıktan büyüktür. Ayrıca ayaklarındaki kahverengi beneklerin yoğunluğu da yavruluğunun belirtisidir eğer ki ayaklarında detay bulunmuyorsa 5 aylıktan büyüktür.
Fiyatları 150-200 TL bende bir tane var ismi şeftali... Yalnız ufak boylarına bakmayın zekalarının büyük JAKO papağanlarından bir farkı yok.. Ben kız kardeşim heves ettiği için 1 ay kadar ona bırakmıştım. Benden başkasına mümkün değil alışmıyor.. Köpek gibi düşünün, benim dışımdakileri ısırıyor benimki.. Yaklaşmak sevmek kafesine dokunmak konularında benim dışındakilere mümkün değil izin vermiyor.. Sert ıssırıyor ve ciddi kanatıyor... Ama çok tatlılar... :)
Yine söylediğin civarlarda olmasi lazim sanirim muhabbet kusu düşündün mü?
yok bu ikisinden birini istiyorum 60a almıstık daha önce yavru diye daha uygun olur sanıyorum 100tlde iyi ama
Hasta gibiydi onlar biraz birde yavru istiyorum diye almadım yarın büyük petshopculara gitcem artık eminim daha uygununu bulurum ben
evet özellikle sevda papağanı ilk5de yer alıyormus sanırım cennet papağmı daha önc baktım çok çok zeki ve tatlıdır yavruyken bile 2 3 aylıkken bile konuşamada beden diliyle derdini anlatırdı
Yok konusuyor ben besledim az konusuyor galiba 100 200 kelime olması lazım
Ama papağan türünegöre az tabi 4 bin kelime konusan var. dhdjdh ya konusması değilde asırı tatlılar ve zekiler bildiğin seninle oynuyor sana satasıyor filan esyalarını sahipleniyor cok cok zekiler bir tanr vardı kafesini açıyordu bantladık kafesi düşüm o bantı yırttı yine actı kolu bantı bir de sonra kafesin bezini tuttum uste doğru cektim diktim bu seferde o bezi tırnaklarıyla yırtmış 😄😂
m.facebook.com/story.php böyle bir tür mü
auahahahah aynen bu kadar tatlıdır kendisi. d
farklı farklı hareketleri var yani çok şaşırsırsın televizyon izler filan cips kola yapar senle oturup cekirdek çitler yakalamacılık oynar mı bir hayvan yaa dusun onu oynuyordu. d yarış yapıyordu bizle mesela kosuyorduk onla ucarak gecmeyr calısırdı filan baya insan gibilrr
Hahahaha aynen amacım o zaten. d
tirrek yapcam. d
ben istanbuldan 75 tl aldim
çok iyi yaa bir de İstanbul ben ankarada daha uyguna bulurum yavru cennet miydi?
nayır 1 yasinda idi
oha bir de 1 yaşında çok iyiymiş ama ben yavru istiyorum. d her sürecini görmek adına
yavru alma bakması zor olur 1. yaşında alırsan cabuk alışır birde tavsiyem kirmizi gagali olanı al. çok datlu yaaa
Yok ya baktım daha. d yavruydu 2 3 aylık 15 gunde tamamen alıstı onlar sıkıntı değil zaten cok ilgilemitim çd
kusa göre değişir ya alda. foto att
Paylasırım her gün alıyım da 😄😃 ben bir de oturup konusuyorum onlarla daha çabuk alısıyolar
Bendeki de alıştı ya baya1 artık uçarken omzuna falan konuyo kahvaltıyı da beraber yapıyoruz
Çok iyi valla benimkide 1 hafta sonra bana konmaya basladı 15 gun içinde tamamen omzuma çıkmaya benimle oynamaya baslamıstı ama nen cocuktum o zaman severken öldürdüm fazla elimde tutunca intihar ediyırmus haberin olsun benimkide intihar etti
üzüldüm ya sıkmamalısın kuşu buda benim.4 kuşum
çok. seviyorum. ya yine dayanamadım aldım
ama ölünce üzülüyorum ben
Çocuktum işte 1 hafta ağladm kaç ay vicdan azabı cektiydim hayatta unutmam arada aklıma gelir gözüm dolar cok tatlıydı
benim varya1 sevda papanın vardı ismi. deveydi. hatta onu okadar çok. seviyordumki ama hastalandı öldü okadar çok. üzüldüm ki ona mezar. falan. yaptim
Kaça almıstın onu? çok uzucu oluyor hatta ben pestshoptan alımafa karsıyım ama hayvansız duramıyorum sokaktan alıp kedi beslesem oda olmuyor cunku kardesim bunaltıyor ama kusu yukarı koyarım ulasamaz stresr giriyorum ben uzun sure hayvan göremeyip dokunamayınca
ben 2 sene önce 65 tl aldım denizliden şu an sanırım 90. veya 100 tl falan olması lazım
birde bizim ev abartmam bahçesi yok. bende istiyorum köpek ama alamıyorum eve kedi alsam
ailem izin. vermiyor😁
Kedi zor evde kuş gibi olmaz bu arada çok iyi almıssın ya 65 filan bugun sordum genc sevdaya 200 tl dedi
çokmus1 ya. fiyatı nereden. sordun ki
Kızılayda bir yerdi yani ankarnın merkezi ama o tür baya iyi çok konuşan bir tür
Evet ya ve çok tatlılar uysalda oluyorlar
daha ucuz semtlere git merkez de pahalı olur veya hayvan satış pazarı varsa araştır oraya git daha ucuz olur
aynen yarın oraya gitcem işte bir de orda sorarım
Görüş
1Görüş
vallah huri mi nuri mi cennet papağanı önce onu bilmek gerek
Alırsan bana da al knk 😂😂
sen bakamazsın sgsfsgdh
Niye 😏😏 ona cici kuş cici kuş cici kuş/babacık babacık/ şişt fıstık/ yavru aliyimi seni demeyi öğretcem djdjs birde uuu bu ne yakışıklılık taş mübarek demeyi öğretip parka gezmeye çıkıcam dhdnjsnd
papağan olom bu sfsfdg ne cicikuşu
Knk bizim gittiğimiz cafede bir papağan var ne zaman gitsem ıslık çalıp fıstık diyor djdhhxd valla videosunu çekersem atarım sana 😂😂
at kanak çok tatlılar. d
En İyi Görüşler