Evcil Hayvanlar Kedileri mi daha çok seviyorsunuz yoksa köpekleri mi? sokagınruyasııı Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben kedileri daha çok seviyorum mrrrr mrr yaptıkları ses çok tatliii Kedileri mi daha çok seviyorsunuz yoksa köpekleri mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u kakilakuku Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ayrım yapmam ama genelde kdı dıyebılırım daha zıyade benım ılgı alanıma kuslar daha cok gırıyor ayrıca balıklar da oyle 0 0 Yorumla
Yaren4477 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl İkisinide çok severim ama kediler 1 adım önde benim için 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hayvanları tanıdıkça insanlara olan sevgim azalıyor ikisini de severim bütün hayvanlari severim genel olarak 0 0 Yorumla
Ulku070 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Her ikisini de çok seviyorum ama köpekler daha çezbedici 1 0 Yorumla
Blacklonghair Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kedileri ama yavru köpekleri de es geçemem 1 0 Yorumla
Кимми Takip Et Xper 1 Yaş: 109 +1 yıl İkisine bayılıyorum ama kediler benim için bir adım önde😅💓 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ayrım yapmam ama genelde kdı dıyebılırım daha zıyade benım ılgı alanıma kuslar daha cok gırıyor ayrıca balıklar da oyle
İkisinide çok severim ama kediler 1 adım önde benim için
Hayvanları tanıdıkça insanlara olan sevgim azalıyor ikisini de severim bütün hayvanlari severim genel olarak
Her ikisini de çok seviyorum ama köpekler daha çezbedici
Kedileri ama yavru köpekleri de es geçemem
İkisine bayılıyorum ama kediler benim için bir adım önde😅💓
köpekleri daha çok
Tüm hayvanları severim, ama köpek>👍
İkiside ama en çok kedi
Kedi
Kefi
Kedi*
Kediler
Kedi
kedi