Bu anket sorusunun amacı, kadınlar gerçekten kedici, erkekler ise köpekçi mi? Veya öyle olsalar bile ne kadar öyleler? Bu arada "ben ikisini se severim", "ikisini de sevmem" , "ben kurbağa severim" .. vs cevaplar, bun sorunun konusu degildir. İlk cevabı ben vereyim. Köpek diyorum.
Hayvanları böyle ayırmak doğru değil, ama bence köpek. Çünkü kediler soğukkanlılar ve insanları sevmiyorlar sanki. Ama köpekler daha sıcakkanlı. Hem çocuk gibi oluyorlar. Hiç bir zaman büyüyemeyen çocuklar
Tüm hayvanları seviyorum ama kedilere göre köpekler hep bir adım önde olmuştur benim için. O da çok daha sadık oldukları için ya da örneğin kediler canı istediği zaman kendini sevdirir. Siz zorla sevmeye çalışırsanız tırmıkları yersiniz 😀
Kedileri çok severim. Evim apartman dairesi ve apartmanda köpek besleyemem. Çok gürültü yapıyorlar. Kediler köpeklere göre daha sessiz. Köpeklerden Golden ve Kangal cinslerini severim. Köyde bunlardan beslemek isterim.
Tükan da 2 kedi var. Mamaları vesair geceleri ilgileniyorum. Köpekler de var ama, onları gündüz besliyorlar hemde döner ile. O yüzden bahçedeki kediler, kedilerin anneleri, bizim bahçenin kedileri daha çok yetiyor bana, birde Paskal var bizim ufaklığın oyun arkadaşı bir köpek, yeterince kalabalığımız var 🙂
Her hayvan güzel ve masumdur ancak köpekler daha cana yakın geliyor. Oyuncular ve daha sadıklar. Ancak kedileri de böyle değil diye suçlayamayız, fıtratları farklı.
Ya hepsi benim bebeklerim nasıl ayırabilirim ki onları beeeen. hepsi müthiş varlıklar. Dostunuz oluyolar oyun arkadaşınız hayat yoldaşınız. 21. yüzyılda bitmemiş ayırımlardan usanmadık mı
Bütün canlılari severim de şu sinekler ve sivrisineklerle bazı trafik kazasına maruz birakiliyorum elimde sineklikle çarpışan araba oynuyoruz duvara yapisiyorlar. 😂