Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bazi insnlar yorumlarda önce insani korumak gerektiğinden falan bahsetmiș hayvan haklarını korumak demek insanı korumamak demek değil ki? Bu demagoji yapip konuyu başka yere çekmek demek bnce ki zaten insanlarla ilgili de yapilan çok yanlışvar zaten ama her konunun yeri ayridir demekki sizin gibi düşünenlerden dolayi simdiye kadar yasa çıkmamış
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence de kesinlikle öyle bir yasa çıkmalı ama ülkede daha insanlara karşı bile koruma yasaları iyi işlenemiyor
maalesef
Insan hakları sence yeterince korunuyor mu yine masum hayvanlar her şeye rağmen hayatına devam ediyor
Umarım o yasa bir an önce çıkar en azından 1 2 yıl hapis verilse hiç fena olmaz
Hayvan haklari yasasi acilen çıkması lazım şimdiye kadar çıkmaması anormal zaten? Daha fazla hapis verilsin masum hayvana vicdansızlık yapan zaten insana neyi yapmaz ki?
Öyle maalesef çoğu insan olamaz bence
Bence bu tarz kişileri en belalı insanların olduğu yere atacan 😂😂
Hani namustan falan elini kana bulamış insanların yettiği birde haber edecen hayvana böyle böyle yapmış diye artık yamulturlar mi ne yaparlar bilemeyiz 😊😊
Acil inş çıkar yasa
Zaten şey mesela insanlar iyi yetistirilmedigi için öyle anormal davranışlar ortaya çıkıyor vicdansiz kişi ona zarari olmayan hayvana eziyet ediyor gücünün yettigi insan bulsa ona yapmicak mi sanki eziyet
Yok korkudan emin ol yapamaz yapıyorsa zaten ya sapık ya katildir
Hayvanı daha kolay gördükleri için cezası az olduğu için belkide bilmiyorum ki
insana yapmiyorsa sadece hayvana yapıyorsa da sapık katildir sokaktaki aç kedinin sana ne zarari varki o tarz kendini koruyamayacak insan bulsa ona da eziyet eder çünkü hasta ruhlu insana da firsatini buldugunda eziyet eder
eve
t daha kolay
gördükleri
ve c
ezasi az olduğu
için dediğin gibi
Tamamen haklisin işte kanunların da bizim gibi bakması gerekiyor olaylara
teşekkür
ederim
ettim 😅
Valla ben görsem yapanı emin ol linç ederdim. Devlete de bırakmazdım
teşekkür ettim 😅
Rica ederim
Bak sana bir şey anlatiyim
Yazıyorum
Yazdım mesajla
Önce insanı koruyalım da sonra hayvanı koruruz.
Yanlış
bir bakış açısı tabiki insanlarla alakali sorunlar da var zaten birbirind
en bağımsız şeyler değil
Demek ki senin gibi düşünüldüğü için çıkmamış
İnsanlarla ilgili konularda da sorunlar çok
var zaten
Ama bu bakış açısı bir yere vardırmaz
Bu ülkenin daha önemli problemleri var.
Senin gibi düşünen biri bu ülkenin o bahsettiğin daha önemli problemlerini de çözemez :) S
Çözebilir. Ülke yangın yeriyken LGBT hayvan hakları hakkında protestolar yapılıp ekonomik konular hakkında yapılmıyorsa o ülke vahim durumdadır.
Ne alaka lgbt? Madem o kadar düşüncelisin Ekonomi konusunda protestoyu da sen yap! Herkes farkında ekonominin ne halde olduğunun
Benim yapacak gücüm yok ama gücü olanlar da boş boş lgbt protestoları yapıyor. Bizim insanımız durumun ciddiyetinin farkında değil. O yüzden AKP'nin iktidar olmasına bazen sevinmiyorum değilim. Türkiye hak ettiği şekilde yönetiliyor.
Neyse seninle daha fazla tartișmayacagim konuyu nereden nerelere getiriyorsun söylediklerin çok alakasız. Sanki ekonomi çok iyi mi dedim her sey harika her yerde adalet mi var insanlara adalet çok güzel mi uygulanıyor dedim hayvan hakları da bu bahsettiğim konular kadar önemli örneğin sokaktaki kendine zarari olmayan yari aç yarı tok gezen bir kediye vicdansızca vahșice șeyler yapan eziyet eden fırsatını buldugunda insanlara da yapar yapmasa kediye yaptığı en ağır şekilde cezalandirilmali bazi diger konularda yasa olduğu halde uygulanmayan haksizlik yapılan şeyler var örneğin adam yaralama ölüm tehditi vs suçlari var adli kontrol şartıyla serbest șu an örneği kafadan atiyorum zaten örnek olmasina gerek yok her gun haberlerde çıkıyor bazi konularda yasa olduğu halde duzgun uygulanmiyor buyuk bir sorun ama hayvani koruyan düzgün yasa bile yok
Hayvan hakları da bu bahsettiğim konular kadar önemli örneğin sokaktaki kendine zarari olmayan yari aç yarı tok gezen bir kediye vicdansızca vahșice șeyler yapan eziyet eden fırsatını buldugunda insanlara da yapar hem yapmasa da kediye yaptığı en ağır şekilde cezalandirilmali o da can
Tamam cezalandırılıyor zaten. Çocukların ölümüne neden olan köpek sürülerine ne yapacağız?
O da çok üzücü zaten! Sen olaylari çarpıttigin için çok sinir bozucusun! TABIKI vahși saldirgan hayvanlara karşı mantıklı bir önlem alinmali ya da sokakta başıboş gezen köpek sürüleri kontrol altina alinmali ama gerektiği şekilde düzgün bir şekilde yapilmiyor ki çok üzücü sorunlar ortaya çıkıyor masum insanlarin parcalanmasi çok üzücü bu duzenlemeleri yapan kișiler hayvansever ve mantikli kișiler olmalı hayvan barinaklarinda gerçek hayvanseverler çalışmalı ki ișler gerektiği gibi iyi yürüsün her hayvan türünün kendine göre özellikleri vardir mesela insanlara saldiran o vahși köpek irklarini da siddet eğilimli insanlarin o şekilde yetiştirdiği söyleniyor cogaltip satiliyor cevrede dolasmasi insanlara karsi tehlikeli hal aliyor mantikli bir duzenleme getirilmeli vahşi köpekleri vahşi yetiştirenler sanki hayvan sevgisinden mi yapiyor bunu asla alakasi yok! illa bir duzenlemesi çözümü vardir sanki birileri hayvanlarin masum cocuklari ya da masum insanlari parcalamasini savunuyormuș gibi kendi kendine saçmalıyorsun! Zaten masum cocuklara masum insanlara zarar gelmesini istemem! Kendisine zarari olmayan zavalli aç bir hayvana edilen eziyetten bahsediyorum sen konuyu oraya buraya saçma sapan yerlere çekiyorsun sana tutup ta insan yemeye parçalamaya çalışan kurta timsaha kibar davranmayan insanlar var bu konuda bir sey yapalim gibisinden bir şey demedim zaten?
İnsanlarını koruyan olursa! Elbet bir gün ona da el atarlar inşaAllah.
İnsana karşı hayvanı hiçbir yasa koruyamaz
Ama yasa bile olmamasi insanın içini daha da acitiyor
Var aslında 2 - 3 madde ama ne faydası varsa
Pek te İşe yaramadığı için yasa yok sayilir doğru düzgün bir yasadan bahsediyorum
Hayvansever görünümlü çıkarcılar yüzünden
Hmm nasil mesela
Mesele çok uzun
Siyasilerin gündemin de boş şeyler var çünkü
İște öyle olmasi çok sinir bozucu