Hayvan katilleri kısasa tabi tutulmalı. Mesela Eros'un katili 6 dakika boyunca elleri arkadan bağlı şekilde (Eros kendini kapanarak savunamazdı) tekmelenmeli şeklinde bir ceza harika olurdu.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yurt disinda yasiyorum ve burada sokakta hayvan göremezsin. Her hayvan sahipli, onun icin böyle seylerde olmuyor. Ülkemizdeki bu durum maalesef cok üzücü. Hemde müslüman bir ülke olarak. Bence kim kime, ister hayvan ister insan olsun, nasil iskence ederse, ayni sekilde cezalandirilmali.
Anlamazlar bunlar sözde hayvan sever
İnsan katilleri ceza alıyor sanki hayvan katilleri alacak bu ülkede hep yapanın yanına kâr kalıyor
Hammurabi'yi saygıyla anıyoruz
Sokakta hayvan olmamalı bütün hayvanlar sahipli olmalı
Sokaktakini öldüren evdekini de öldürür. Hayvanların yeri evler değil, doğa
Severim. Keşke ölsen diye gelen sensin. Kediler evcil değildir. Hala evcilleşmemiş, avcı canlılardır. Evde beslemen evcil olduğu anlamına gelmez.
Yani şehirlerin artık doğa olmadığını sende kabul ediyorsun
Biraz daha zorlarsan artık sokakların hayvanların doğal yaşam alanı olmadığını da anlayabilirsin bence
Evler de değil. Sokakta hayvan var diye öldürelim o zaman. Ben hayvan katillerine ne yapılmalı diyorum, sen sokakta hayvan olmamalı diyorsun. Yıllar önce Eskişehir'de Can Aksoy denen bi manyak, evinde beslediği bi kediyi öldürdü. Ona ne diyeceksin?
Bahçen varsa bahçede de besleyebilirsin ama bu hayvanlar sahiplenilmeye muhtaç öyle başı boş sokaklarda yaşamasina izin verilemez
Ya olay ne biliyo musun, sen geçici çözüm istiyorsun, ben kökten. Ben insandaki kötülüklerin, söke söke yok edilmesini istiyorum. Kötülük eden herkesin, ağır işkencelerle yok edilmesini istiyorum. Senin çözümün hayvan cinayetlerini engellemez.
Sokaktaki başı boş hayvanların Hayvanların işlediği cinayetler ne olacak?
Onu hayvanları sokağa mahkum ederken, doğanın anasını s.. erken düşünmeyenler, simdi düşünsün. Ormanı yak otel yap, merayı imara aç bina dik, canlıların yaşam alanlarını mahvet, ee sonra, kışın sokakta ayı görünce şaşır. Al ayıyı da sahiplen. Noldu paşam köpekten mi korkuyosun sen dertlisin bu kadar?
Senin kızını da parkta oynarken sokak kopekleri parçalasın da göreyim seni napiyorsun
Benim kızım başında ben yokken, sokak köpeklerinin yoğun olduğu bölgede bulunamaz. En az bi 10-15 kez köpek saldırısına maruz kaldım. Ne yapacağımı bildiğim için hiçbir hasar almadım. Sen de öğren, öğret, bi saldırı olursa hasarsız atlat.
Olmuş işte canım misin , parçaladılar kızı diyorum
Valla sizden bir cacık olmaz, gerçekten geri kalmış bir toplum olmaya devam edecez , azıcık örnek alın gelişmiş toplumları
Konuştu ordinaryus. Sen ne alemdesin? Statün ne gizli üye? Doktora tezin neydi? Ulan ufacık bi kedi kimin kızını öldürmüş olabilir 6 dakika tekmelenerek ölmeyi hak edecek kadar? Veya sokakta olması kime bu hakkı verir?
Dünyada ki gelişmeleri takip etmek için profesör olmaya gerek yok , ülken Hindistan a dönüyor haberin yok 21. Yüzyılda kuduz dan ölmek ne lan
Gelişmelerden, ülkemin orta doğuya döndüğünden ve bunu BOP için planlı olduğundan, demografik yapının bilinçli bozulduğundan haberim var güzel kardeşim. Ama bu gelişmelere sebep olanlar iki ayaklı. Bi travman var ve sokak hayvanlarından korkuyorsun belli. Bu senin çözmen gereken bir problem. Sokaktan kedileri toplarsan farelerle yüzleşirsin. Denge.
Evet tabi Avrupa fare kaynıyor demi 🤦♂️
Veba salgını, hani şu Paris'teki, sorumlusu neydi?
Tamam kardeş anladık korkuyorsun köpeklerden eyvallah
Yavrum ben günümüzden bahsediyorum 😃
Ne vebası mk 😃
Senin o yavrum diyen ağzını...
Seni veba diyen ağzını …
Ya daha köpekten korkan adamsın, bana ne yapabileceksin🤣🤣
Öperim
Anca ayaklarımı!! Neyse birader sensin, hadi iyi geceler
Sizin gibi sahte hayvan severler yüzünden , hayvanlar rezil oluyor sokakta