1 ay
Canlıları, sahiplenir misiniz? Sahiplenmek istediğiniz bir canlı, var mı?

Görüş
15Görüş
Merhaba,
Tabii ki hata bizi muhabbet kuşumuz vardı 11 Kasım 2018 tarihinde almıştık 22 Eylül 2022 tarihinde kedi saldırısı sonucu öldü, bizim Alanya'da yazlık var orada kediler var, onlara mama falan alıyoruz.
Çok şekerler maşallah. 🧿🙂
En alttaki muhabbet kuşuydu adı Çeto öldü çok özlüyorum bazen ama tabii o öldükten sonra kedi sevgisi de başladı
Cennet papağı da güzeldir. Beslemiştim ölümler, üzücü olabiliyor. 😐
Aynen öğretmenim öyle oluyor ☺️
Kedilerle güzel tatlı görünüyorlar umarım onların ömürleri tüyleri kadar uzun olur. 😇
Biz yazlıkta kaldığımız dönemde besliyoruz ama şu anda ne yapıyorlar bilmiyorum tabii besleyen komşularımız var, yalnız sana bir şey itiraf edeyim mi burada belki o kadar çok insanla konuşuyorum ama en çok merak ettiğim insan sensin
Merak edilecek bir şey yok neysem o. Teşekkür ederim paylaşımların için. 🙏🏻
İşte ben de onu diyorum ne olduğunu bilmiyorum zaten o yüzden merak ediyorum neyse sıkıntı değil ☺️ insan tanımadığı bilmediği kişiyi merak eder sonuçta ☺️
Hayvanları uzaktan severim. Evde hayvan beslemem. ama sokakta gördüğüm yaralı ya da yardıma muhtaç hayvanlara yardım ederim.
Beslemeni öneririm. Çok şekerler. Onların da sıcak bir yuvaya ihtiyacı var tıpkı insanlar gibi. 🙂
Kargam vardı öyle yaralıyken sahiplenip baya besledim sonra iyileşince saldım ama uzun süre ziyaret etti pencereden
Çok tatlı alışmış demek. 😇
Kargalar çok değişik canlılar ya besleyince anlıyor insan 😅
Neden ki 🤔
İlk zamanlar gözünün içine bakıyor manalı manalı sonra alışınca sevgiyle bakıyo hep bişeyler anlatmaya çalışır hali var 😅
Canlılar da tıpkı insanlar gibi alışınca anlam katmaya çalışırlar. 🙂
Aynen 🙂
Aaa sizde öğretmenmişsiniz 🙂
Evet.😇
Bende yandan eğitimciyim 🙃
Rottweiler cinsi bir kopegim vardı sahiplendirmek zorunda kaldım
Ayrılması çok zor olmuştur. 😐
Kendi canımı sahiplenmek isterdim öncelikle. Bir canı olduğu için , canım olduklarını düşündüğüm canlıları (yakınlarım ve çevrem) sahiplenmekten, kendi canımı sahiplenemedim hayat boyu.
Ben dayanamam ki kirpi bile olsa sahiplenirim... 🥂
Yani sahiplensem doberman yavrusu sahiplenmek isterim
Hayır sahiplenmem. Hasta olsa 5 6 bin tl tedavi masrafı çıksa nasıl ödücem
İyi bakarsanız hasta olmuyorlar.
Ya olursa? İnsan da hayvan da ciddi rahatsızlık yaşıyor sonuçta. Kendine çok iyi bakıp da kanser olanlar var
Napcam o zaman parayı ödeyemem kedi ölür gider. Kedileri çok severim ama risk alamam
Peki siz sahipleniyor musunuz?
Sahiplenmeyi düşünüyorum. Resimdeki canlılara da o yuvayı almayı ben düşündüm. Kendi evime çıkarsam öyle bir düşüncem var. Bakalım nasip olur inşallah.
İnşallah. Peki beni sahiplenir misin? 228 aylığım. Eğitimim var. Etrafı dağıtmam, zarar vermem. Uysalım. Kendi mamamı kendim kazanırım.
Teşekkür ederim düşünceniz için :d erkek arkadaşım var.
Mutluluklar dilerim. Zaten olmasa da ben 228 aylığım yani 19 yaşındayım çocuk muamelesi yapardın kesin 😂
Aşıları çok pahalı ayrıca başka aşısız kediyle temas ettiyseniz ona etmemeniz gerecek hastalık kaparsa yandın
@moongirl Aşı ve mamayı karşılayabilirim. Biz de genelde zaten et türü yemekler oluyor. Yalnız sağlık riskini alamam ameliyatlık durumu olursa şu an 6 7 bin lira gider ufak bir ameliyatına. Bu ciddi bir risk. Sonuçta bir can sahipleniyorsun. Maddi sorunun olmamalı
Demek istediğimde buydu
Hayır dış ortamda beslemeyi yardımcı olmayı seviyorum
Kendime zor bakıyorum
2 kedim var evimde
Rakun beslemek isterdim hep
Kedim var bir tane şu an
Şuanlık hayır ilerde rotwailer olabilir
Sahiplenmem ama dışarıda mama su koyarım
Yok herkes kendi dogasinda mutludur
Tatlı gri bi kedimin olmasını çok isterdim
Kedi güzel olur ama alerjik durumlar...
En İyi Görüş