Evcil Hayvanlar Günümüzde yaşamasını istediğiniz nesli tükenmiş olan hayvan var mı? ibooo1 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Ahh benim minik ejderyam, türünün son örneği...Günümüzde yaşamasını istediğiniz nesli tükenmiş olan hayvan var mı? Günümüzde yaşamasını istediğiniz nesli tükenmiş olan hayvan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Grandiflora Takip Et Master Yaş: 44 , eic 46% +1 yıl Hayvanlara çok fazla kafa yormadım desem ayıpmı olur🙊 2 0 Yorumla
fukanınhatunu Takip Et Master Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl Ejderya olsaydı iyidi sevmediklerime ateş püskürürdük 1 0 Yorumla
Rockncoke Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Mamut dodo megalodon machimosaurus sarcosuchus aklıma gelen bunlar 1 0 Yorumla
hibos Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl 500 yıldan öncekiler için hayır sonrakiler için hepsi 0 0 Yorumla
BilinmeyenKiz5454 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ejderha ama sana sadık olan böyle 😁 1 0 Yorumla
Yusuf1842 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Eğer ölmüşse doğaya yararı vardır o yüzden hiç gerek yok 0 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 401 cevap paylaştı. dinazorlar olsaydı keşke 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 352 cevap paylaştı. dinozor🦖 1 0 Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl İnsan 1 1 Yorumla Yusuf1842 +1 yıl Güzel yorum 👌 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayvanlara çok fazla kafa yormadım desem ayıpmı olur🙊
Ejderya olsaydı iyidi sevmediklerime ateş püskürürdük
Mamut dodo megalodon machimosaurus sarcosuchus aklıma gelen bunlar
500 yıldan öncekiler için hayır sonrakiler için hepsi
Ejderha ama sana sadık olan böyle 😁
Mamut Filler
Eğer ölmüşse doğaya yararı vardır o yüzden hiç gerek yok
dinazorlar olsaydı keşke
dinozor🦖