Aile & Toplum Yaban da yaşayabilir misiniz? Sahil06 Takip Et Guru Yaş: 48 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir çift dağ da mahsur kalıyor telefon vs. hiç bir şey yok ve 15 gün doğa da ilkel bir şekilde hayat da kalmayı başarıyorlar. Böyle bir şey başınıza gelse doğa da yaşayabilir misiniz karnınızı doyurabilir misiniz? Yaban da yaşayabilir misiniz? Cevapla Telefon Soruları Çift Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı. Yaşarım da kaç gün bilmiyorum 1 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Başima bir şey gelmeyeceğini bilsem kalırım çünkü ben böceklerden hayvanlardan korkarım onun dışında sıkıntı yok 2 1 Yorumla Sahil06 +1 yıl Mahsur kalıyorlar gönüllü değil. Hava şartalarından dolayı 15 gün sonra kurtarma ekipleri bulup kurtarıyor. Yorumla
BenKalenderMeşrebimm Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Yırtıcı hayvanlar öldürmese eğer 15 günde bir şey olmaz ya. Zorlanırım ama yine de hayatta kalırım diye düşünüyorum. 1 0 Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Yaşarım hayatta kalma içgüdüsü herşeyden güçlüdür 1 0 Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yasarim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yaşarım da kaç gün bilmiyorum
Başima bir şey gelmeyeceğini bilsem kalırım çünkü ben böceklerden hayvanlardan korkarım onun dışında sıkıntı yok
Mahsur kalıyorlar gönüllü değil. Hava şartalarından dolayı 15 gün sonra kurtarma ekipleri bulup kurtarıyor.
Yırtıcı hayvanlar öldürmese eğer 15 günde bir şey olmaz ya. Zorlanırım ama yine de hayatta kalırım diye düşünüyorum.
Yaşarım hayatta kalma içgüdüsü herşeyden güçlüdür
Yaşarım çok da güzel olur
Yaşayamam
yaşayamam
Yasarim