Evcil Hayvanlar Dünyanın en güçlü köpeği kangal mıdır? aslanbabaa Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce en güçlü köpek ırkı hangisidir Güncellemeler+1 yıl Kangal 743 psi ile en yüksek çene basıncı olan köpek olarak en güçlü köpek seçildi.. Dünyanın en güçlü köpeği kangal mıdır? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Bence doga arjantin 1 0 Yorumla
t2pac1109 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Dedemde var 4 tane safkan, eminim ki tek atamayacağı köpek yok 1 2 Yorumla aslanbabaa +1 yıl Safkan bir kangalı hiçbir köpek cinsi alt edemez düşüncem bu Yorumla t2pac1109 +1 yıl Aynen öyle göz göze geldiği için bayılan tanıdığım var Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 476 cevap paylaştı. Tibet Mastiff 0 0 Yorumla
lolli34 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 77% +1 yıl Belgeselde izlemiştim, dogo arjantino kaplanı boğarak öldürüyordu. Müthiş güçlü bir hayvan 0 0 Yorumla
Konusanpenguen Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Dogo Arjantino 1 2 Yorumla aslanbabaa +1 yıl Bir video izlemiştim safkan bir Kangal yapılı bir dogo Arjantinoyu yerle bir etmişti. Yorumla t2pac1109 +1 yıl Kfkfkfkfkdkfk safkan bir kangal görürsen anlarsın bro 😅 bir döş vurup 5 dk sı var max Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 763 cevap paylaştı. Değildir abartmaya gerek yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence doga arjantin
Dedemde var 4 tane safkan, eminim ki tek atamayacağı köpek yok
Safkan bir kangalı hiçbir köpek cinsi alt edemez düşüncem bu
Aynen öyle göz göze geldiği için bayılan tanıdığım var
Tibet Mastiff
Belgeselde izlemiştim, dogo arjantino kaplanı boğarak öldürüyordu. Müthiş güçlü bir hayvan
Tibet Mastiffleridir.
Olabilir, sonuçta Anadolu köpeği 😅
Dogo Arjantino
Bir video izlemiştim safkan bir Kangal yapılı bir dogo Arjantinoyu yerle bir etmişti.
Kfkfkfkfkdkfk safkan bir kangal görürsen anlarsın bro 😅 bir döş vurup 5 dk sı var max
Değildir abartmaya gerek yok
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!