Evcil Hayvanlar 2 ay Dünyanın en güçlü köpeği kangal mıdır? aslanbabaa Takip Et Bilge Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sizce en güçlü köpek ırkı hangisidir Güncellemeler2 ay Kangal 743 psi ile en yüksek çene basıncı olan köpek olarak en güçlü köpek seçildi.. Dünyanın en güçlü köpeği kangal mıdır? Görüş Yaz 8 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
t2pac1109 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eig 94% 2 ay Dedemde var 4 tane safkan, eminim ki tek atamayacağı köpek yok Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 2 yorumu gör aslanbabaa 2 ay Safkan bir kangalı hiçbir köpek cinsi alt edemez düşüncem bu Yorumla t2pac1109 2 ay Aynen öyle göz göze geldiği için bayılan tanıdığım var Yorumla
Cod2009 Takip Et Guru Yaş: 21 , eig 100% 2 ay Tibet Mastiff Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
lolli34 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 2 ay Belgeselde izlemiştim, dogo arjantino kaplanı boğarak öldürüyordu. Müthiş güçlü bir hayvan Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eig 100% 2 ay Evcil Hayvanlar konusunda 324 görüş paylaştı. Değildir abartmaya gerek yok Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Evcil Hayvanlar konusunda 2b görüş paylaştı. Bence doga arjantin Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
DoluRakıŞişesi Takip Et Guru Yaş: 31 , eig 100% 2 ay Tibet Mastiffleridir. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
UfkunÖtesi Takip Et Bilge Yaş: 34 , eig 96% 2 ay Olabilir, sonuçta Anadolu köpeği 😅 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Konusanpenguen Takip Et Yoda Yaş: 28 2 ay Dogo Arjantino Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 2 yorumu gör aslanbabaa 2 ay Bir video izlemiştim safkan bir Kangal yapılı bir dogo Arjantinoyu yerle bir etmişti. Yorumla t2pac1109 2 ay Kfkfkfkfkdkfk safkan bir kangal görürsen anlarsın bro 😅 bir döş vurup 5 dk sı var max Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
8Görüş
Dedemde var 4 tane safkan, eminim ki tek atamayacağı köpek yok
Safkan bir kangalı hiçbir köpek cinsi alt edemez düşüncem bu
Aynen öyle göz göze geldiği için bayılan tanıdığım var
Tibet Mastiff
Belgeselde izlemiştim, dogo arjantino kaplanı boğarak öldürüyordu. Müthiş güçlü bir hayvan
Değildir abartmaya gerek yok
Bence doga arjantin
Tibet Mastiffleridir.
Olabilir, sonuçta Anadolu köpeği 😅
Dogo Arjantino
Bir video izlemiştim safkan bir Kangal yapılı bir dogo Arjantinoyu yerle bir etmişti.
Kfkfkfkfkdkfk safkan bir kangal görürsen anlarsın bro 😅 bir döş vurup 5 dk sı var max
Kızlardan ilk görüşü sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!