arkadaşlar köpek alacağımda öneride bulunursanız sevinirim
pitbull
kangal
dogo argentino
Rotwiller
doberman
red nose
diğer (belirtiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim çin aslanımm hic dost canlısı degil hicbi kopekle anlasmak istemiyor iki ay once kendinden yasca buyuk dogoyu yere yapıştırdı bide ustune cıktı oturdu:D en guclu benim bebegim😍
bende alınca dolaştırmaya çıkarız :))
Çin aslanı al agzını burnunu sıka sıka seversin boyle iki elinin arasına alıp patlayana kadar sıkasın gelir ayy tam bir ponçik onlar😍 bitek seni sever senden baska kimsenin sozunu dinlemez kıskanır dısarda kız erkek hangi cins olursa olsun hicbi hayvanla anlasamaz buyuk kucuk demez hepsine hırlar saldırır sonra yurumez yorulur oturur yolun ortasına kalkmaz tam bir uyusuktur surekli yemek yer bir seni gorunce bide yemegi gorunce kuyrugu saniyede 5000 defa sallar aslında tam bir salak hayvan ama cook seversin kendini deli gibi sevdirir cunku o bembeyaz kutup ayısına benzeyen bir ponçik 😍
öyle bir anlattınki eic yapasım geldi seni tatlım bu kadar çok mu seviyorsun demiyeceğim görüyorumki çok seviyorsun çin aslanını :))
Cok seviyorum ve seviyoruz ailecek bizim tek bebegimiz o 😊 oda bize asık ama yanımızdan 1dk ayrılmaz. benim icin gercek ask benim beyaz pofuduk chowchowum 💗 eic benim haha 👑
Bu köpekler bir amaç için kullanıyor yazdıklarının çoğu da adı kötüye çıkmış köpekler. Merak ediyorum hangi amaçla kullanıcaksın köpeği?
bence çoğunun adı kötüye çıkmış gözüksede öyle değiller misal kangal köpekleri afrikada çoban köpeği olarak özel amaçlı kullanıyorlar
İşte bende sana onu soruyorum herhangi bir amacın var mı? Katılıyorum adı kötüye çıkmış köpekler aslında iyidirler ama sorumsuz sahipleri yüzünden daha geçenlerde bir köpek öldürdü pitbull. Bu köpekleri açık alanda salarken ağızlık kullanman gerek her an serbest bırakmaman gerek üstelik güçlü oldukları için disiplinli ve küçük yaşta eğitmen gerek. Ve bunlara rağmen sokakta bir ton kavga edeceksin buna kendin hazırlaman lazım benim Golden'ım var buna rağmen ve tasmalı gezdirmeme rağmen her gün neredeyse kavga ediyorum sen bir de kokulan köpeklerden bahsediyorsun. Eğer kullanım için özel bir amacın yoksa ve sadece gösteriş içinse bence sokak köpeği besle. Zaten çoğu sokak köpeği Kangal kırması yani cüsseli.
Köpek dövüşlerine katılacamda dehşet bişey arıyorum 3 ay önce dobermanımı pitbull boğdu
hımmm :)) haklısın sende
kangal.
Cevap
2Cevap
Dogo bu kopek guclu akilli kurnzdir ayni zamanda avciliktada kullaniyorlar. Dogo cocuklari cok sever mesela:) bbaglidir gezmekten hoslanir iyi bir korumacidir. Hatta polisiye kopklerndn biru
Dogo güçlu köpek ama tipsiz oluyo
Ne bu
Dogo mu cirkin bir kopek :) dunyanin en karizmatik kopegidir dogo. Kulaklari duymasa bile senin geldigini 2 metre oteden koklayarak anlar. Sahibine asiri duskun. Benim oglum henuz 2.5 aylik sakasina bile biri bana vursa hemen uzerine atlar. Pitbullum da var ama her seye ragmen dogo.
pitbul la kangal kapışır gibi :)
senin gönlündeki galip kim?
Tabiki asil kangalımız
Neden guclu bir kopek istiyosun peki
şu an golden bakıyorum dünyanın en akıllı en tatlı köpeği ama bunu bile vahşi yaptım bugün kolumu koparıyodu az daha o derece saldırgan yaptım. acıyorum köpeğe red nosa almayı düşünüyorum dehşet köpek
Saldirganlastirmanin bir amaci mi var merak ettim cidden. Kopekleri kendi istedigin gibi yapmak cok sacma ozunde butun kopekler cok uysaldir benim cane corse um ve. cockerim var. Sahiplendim. ikisi de aşırı uysal ve masum. Bence kendi ugruna kopekleri harcama.
bir kangal veya dobermanı veya Rotwiller bunlar zaten koruyucu köpeklerdir kangal sürüsünu diğerleri sahibini evini korur bekçi köpeği yapıyolar o yüzden dogo zaten domuz av köpeği pitbull ne köpeği bilmiyorum saldırganlık özünde var o köpeğin bende red nosa almayı düşünüyorum ama yavruları dudak uçuklatıyor
Kangal tabikide 😂😂😂
Ne kangalı ya duygusal olma :D
bilmiyorum
pitbull
Dogo galiba
Dogo güçlu ama dengesiz be usta ayrıca dövüş köpeği değil av köpeği dogo bana red nosa. lazım
O siyahlara mi dogo dediniz? Pit l*n o. Ayrica konuyu acan arkadas sen ne dusuncesiZ bir seysin be. Ben seni dovuse sokayim boynunda tasmayla hosuna gidecek mi bakalim. O dovuse soktugun kopek seni yesin bir gun insallah.
Pitbull
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar