Barınaklara kamera kayıt sisteminin getirilmesi fikrini destekliyor musunuz, hayvanları korumak için başka neler yapılabilir?

Koyulsun hatta barınak denilen kafesler değil korumalı uluslar parklar belirlenip etrafı telle çevrilip hayvanlar oraya salınsın oralarada kameralar koyulsun tavuk sürüleri vs salınarak ekosistem ıslahatı yapılsın. Ama saldırgan köpeklerde toplatılıp rehabilite ve ıslah edilsin. Bunu kaç kere teklif ettim ama malum hayvansever takılanlar olsun hayvan düşmanları olsun herkes bir yerleri adına tapulu parsellediği için kimse arazisi istimlak edilmeain diye devletin böyle kapsamlı bir çalışma yapmasını istemiyorlar. Twitterda bazı hesaplar köpeklerin ve kedilerin öldürülmesi için çeteler kuruyorlar.
Twitterdaki çetelerle alakalı daha önce KS de yaptığım paylaşımı moderatörün bir tanesi kaldırmıştı belliki oda onlarla aynı kafada birisiydi
Destek yetmez veya sosyal medya da boş boş Destekliyorum nidaları atmak yetmez.
Zaten ne zaman kötü bir olay gelse elimize telefonu alıp sırf gösteriş olsun diye, Lanetliyoruz, kınıyoruz vs vs...
Bu ülke de eğitim şart. Hayvanlara nasıl davranmamız gerektiğini okullarda eğitimini almamız gerekiyor. Çok acı ki bunu ancak eğitimle farkına varırız.
Kamera falan olayı bana göre yetersiz kalır.
merhameti olmayan koskoca bir topluma ne anlatabilirsin ki, ya videoya yansımayanlar. daha gün gözümün önünde bime girmeye çalışıyor diye BİM personeli yavru kediye tekme atarak savurdu sonra da eline alıp yüksekce bi duvardan aşağı atmış onlar dört ayak üzerine düşebilir diye. bu pisliklere göre şiddet hayatın bir parçası haline gelmiş
Görüş
10Görüş
barınaklar gönüllülerin de olduğu bir yönetimle iare edilsin
kamera muylaka olsun ve herkes bir web sitesinden girip bakabilsin kamuya açık olsun
hafta sonları gönüllüleri çeklmek üzere organizasyonlar yapılsın
Getirilse ne olacak bilmiyorum. Yapacak insan her yerde yapar. Önemli olan zihniyeti değiştirmek, kötü davranışları yapmaktan alıkoyacak şekilde yargılamak lazım
Kamera sistemi şart gelişi güzel eleman almamalılar sağlam bir eğitimden gecmeliler her ay düzenli olarak eğitimi verilmeli çalışanlara
evet getirilmeli bunu başında yapması lazım insanoglunun or*spulugu yapıp çekilip sonrasında böyle bir şey yapması çok aptalca
Barınak çalışanların hayvansever olup olmadıklarını adam akıllı test etmeleri lazım. Hayvansever olmayanlar çalışmasın
Evet destekliyorum olmaması hata zaten bu zamana kadr
Evet, bu kayıtlar halka açık olmalı. İstediğimiz her vakit canlı şekilde izleyelim.
Tüm sokak köpekleri toplanıp, vahşi doğaya bırakılmalı. Yaşayabilen yaşasın
Barınaklar da para karşılığı değil gönüllü çalışacak bir kadroya ihtiyaç var.
Kesinlikle destekliyorum ve bu konuda da denetimin artması taraftarıyım
Sokaktaki hayvanların hepsini barınaklara toplayıp halka açık bir hale getirilmesi lazım o barınakların. Köpekleri sahiplendirip, sahiplenmeyen köpekleri de uyutmak lazım yurt dışında işler böyle yürüyor ve kimse de şikayetçi değil bu durumdan
Destekliyorum. Çalışam kişilerin sabıkasını eğitiö durumunuda görelim
Hayvanları korumak için en basit yöntem yetkililerin insan olması.
Elimde olsa her şey yapardım korumak için ama insan olmayanlarr var yazık.
Destekliyorum umarım hayvanlar korunur
Kameraları kim seyredecek?
Bence direk barınaklar kapatılmalı.
Kamera geç bile kalındı
Kesinlikle evet
En İyi Görüş