Yıllardır kedi bakma hayalim vardı. Ev ortamı diye erteledim hep ama şimdi kendime ait özel bir alanım var farklı bir yerde büyük biraz neyse kapalı alan işte ev gibi düşünün temiz yer ayrıca sorun yok. Fakat çalışan biriyim ben kediye su mama bıraksam iş dönüşü onunla ilgilensem hafta sonları da dışarı tasmayla gezmeye çıkartsam bir sorun olur mu?
Aslında çalışan biri olduğum için pek ilgilenemicem diye erteleyip durdum ama internette denk geliyor çalışanlar yalnız yaşayanlar da var demek ki olabiliyor diye düşündüm fakat yine de içim rahat olsun istiyorum hani kedinin psikolojisi olumsuz olur mu maması suyu eksik olmıcak ama ben akşamları gelicem iş çıkışı hafta sonu daha çok vakit geçirme olanığım var ayrıca.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İmkanın varsa iki kardrş kedi sahiplen. İki kedi sen yokken birbirleriyle durur. Ha imkanın yoksa tek kedi de sahiplenebilirsin kediler zaten gündüzleri uyumayı srverler sen çalışıyoken o uyuyo olur büyük ihtimalle.
Böyleyse çok güzel. Peki 2 kardeş kedi alsam bir kız bir erkek bunlar çiftleşir mi yoksa başka kediden mi olması lazım?
Aslında benim şöyle bir diğer amacım da var. 2 kedi alabilirim buna imkanım var ileriye dönük planımda şöyle aslında biraz kedi alıp yavrulayacaklar ya bu yavruları isteyenlere vermek. İnternette görüyorum bunu iyice abartı ticarete dökmüşler ben çiftleştirip anne sütü vb. süreç geçtikten sonra isteyenlere ücretsiz vermek istiyorum ticarete tepki olarak kendi çapımda. Tabi en başta alırken bende parayla alıcam çünkü istediğim ırk kediyi ücretsiz maalesef bulamıyorum.
Bence başta zaten ırk kedi almamalısın bakımı zor ama sen bilirsin. İki kardeş alır biri dişi biri erkek olursa kısırlaştırmadığın sürece tabii ki çiftleşirler onlarda aile kavramı anne baba kardeş olguları yoktur. Dişi ve erkek olgusu vardır. ama yavru kedi bakmak zordur benim kedim kızana girmiş evden kaçtı penceredeki teli yırtıp hamile kaldı 9 tane kedi doğurdu son 3 tanesini kendim doğurttum hali kalmadı ölüyodu doğumda. Ve hiç emzirmedi. İki saatte bir alarm kurup bebek mamasıyla besledim işettim yavruları.
Kediker tam zamanlarının çoğunu uyuyarak geçiriyor kalan vaktide sahibine göre ayalıyolar bence bakabilirsin ama balkon vs varsa önüne bir koruma koyarak temiz hava almasını sağla kedi eğer küçükse ve bir kere eve alisirsa zaten dışarı cikmicakti eğer dışarıya ara ara cikartirsan çıkıp gezip eve bile geri gelir tabi bence bu bı risk Allah korusun ama almanı öneririm kediler o kadar stresini aliyoki bebeğin gibi oluyo
Çok teşekkür ederim önerilerin için :) Aslında dükkanım var içerisini havalandırmak için üst kısımlarda havalandırma pencereleri var onlar açık zaten. Tek başına bırakmam mahallede başka kedilerde var bide köpeklerde var ben gezdirmek isterim riske atmamak için bide araba sürücüleri malum bilinçsiz çoğu. Ama yer müsait olsa tek başına gezip gelmesini isterdim. Kapı kapalı kalacak havalandırma pencereleri açık öyle düşündüm içerisi de karanlık perde var çünkü içerisi gözükmesin diye. Stresimi alsın beraber vakit geçirelim öyle istiyorum kafa dengi arkadaşım yok bari evcil hayvanım olsun istiyorum :)
bakılabilir zaten gün boyu uyuyorlar
Teşekkür ederim bilgilendirme için