Özellikle siyam kedilerinin garip garip alışkanlıkları var.. kediler çok ilginç canlılar ve herkes nankör diyip duruyor. Bence alakası bile yok sadece sahiplerine köle olmuyorlar arkadaşlık ediyorlar
Oy Canlarım Benim Yia 😻 Kedi Aşığım Ben Kedileri O Kadar Çok Seviyorum ki 😊 Sokakta kedi görsem gidip Muhakkak Severim Elimle Başını Okşarim Gözünü yumuyor mutlu oluyorlar Kedileri Mutlu etmenin yolu Onlari sevmek yemek su Sevgiyi çok ama çok iyi hissediyorlar sevgiyi hissettikleri kadar da kötü davranıldığı zaman da üzülüyorlar onlar üzülmesin onları üzene bu dünyayı cehennem ederim
Benim 4 tane yavru kedim vardı bir tanede ananem umreye giderken onun yavru kendisini almıştım onlarla oynuyordum daha küçük çocuktum çok mutlu oluyordu hepsi de.
Ananemden aldığım ( geçici aldığım yani ) yavru kediye aynı atlara koyulan engellerden yapıyordum üstünden atliyordu 🙂😄 baya hareketli kediydi ya çok hoşuma gidiyordu şimdi aklıma geldi duygulandım valla
Şu hayatta insanlar kadar nankörünü görmedim. Kediler değil tüm canlıları için de asıl nankör ve acımasız kötülükler sadece biz insanlar da var maalesef. Keşke bunu bilsek, anlasak...
Sen anlayacak sın. Anladığın kadar öğrenirsin. Kedi üstünden kendini. Sabah sporu nu Togo ile yapıyoruz. Bana mısın demiyor. Dişleri elimi ıssırıyor ama iz yok. Tam bir oyuncu
Kedilerin beden dilinden anlamadıkları için onlara nankör vs gibi geliyorlar. Bir kedinin sizi sevmesini istiyorsanız ilk karşılaştığınızda yüzüne bakmayın. Kedilerde direk göz teması güvensizlik belirtisidir Diz çöküp elinizi uzatın ve sizi koklamasına izin verin. Fark ettiyseniz kediler nedense hep onlara en az ilgiyi veren onları "en sevmeyen" kişilere gidip sırnaşırlar. Bu yukarıda belirttiğim beden dili sebebiyle. Bu kişiler istemedende olsa kediye, ben dostum bana güvenebilirsin mesajı veriyor. Sevimli dostlarımız nankör vs değiller onların sadece sevgi dili farklı. 🐈⬛💗 Bonus olarak kediniz size baktığında gözlerini kısıyorsa bu sizi seviyor anlamına geliyor. Kedizin bu "kedi öpücüğüne" siz de gözlerinizi hafif kısıp açarak cevap vermekten sakın çekinmeyin🥺💖
Gösteriş için kullana amacıyla değil sevipistediğiniz için evlat edinin. Onlar 👍🏻 alın diye yoklar dünyada. Benim 11 tane birey var, etrafta bir tane fotoğrafları yok. Onları bu işlere alet etmem.
Evde kedi-köpek fark etmez hepsi benim peşimdedir çünkü düşünceliyim ve onlarla ilgileniyorum. Akıllarından geçeni çok rahat anlıyorum, dile gelmelerine gerek yok. Yemek, su, oyun, ilgi ve sevgilerini eksik etmiyorum. Çok zamanımı alsalar da benden önemliler hani çünkü malum daha kalabalıklar 😂
2 tane oğluşum var, genellikle göbekleriyle oynamam ve hışırtı sesi çıkaran (poşet gibi) eşyalara bayılıyorlar. Geçen gün olta aldım ona bayıldılar (ucunda zil var) maalesef 2 gün dayanabildi :D Şuanda kucağımda birisi ve klavyeyi bırak sev beni diye elimi ısırıyor yardım edin :D :D
Ahah bayılıyorlar ya bazı sesler deli ediyor çok seviyorlar, ek olarak patilerinin ortasındaki büyük yastıkla tırnak aralarını okşayınca mayışıyorlar benimkiler, denemediyseniz bir deneyin derim.
Kedilere nankör diyenler öteki dünyada sılat köprüsünden geçmişlerde sanki görmüşler öyle bir şey yaptıklarını bizimde 6 yaşında kedimiz var nankörlüğünü görmedim