Bazen mutluluğu çok uzaklarda aramamak gerekiyor. Yolda yürürken bile bir kedinin miyavlayarak yanına gelmesi ve bacaklarına sürterken kafa atması mutlu olmak için yeterli bir sebep. Tabii bu kedileri sevip sevmediğinize göre değişebilir ama bu tarz ufak durumlar da anlık mutluluk patlamasına mahal verebiliyor.
Şu hayatta kedilerin kafa atmasından daha mutlu eden ne var?
bacak sürtmesi vs durumu bu arada size kokularını aktarmaları için. siz de bu kokuyu yayıp alanlarıno genişletmeniz için. ayrıca onlardan biri gibi oluyorsunuz biraz bu koku bırakma işlemiyle. kediniz varsa deneyin. dışarıda bir kedi size sürtünsün ve evinizdeki kedinizi karşılayın. bakalım çok mutlu olacak mı kskss
Kedi besleniyorum ama ben bu durumu güvendikleri için yaptıklarını sanıyordum. Bir yerde öyle okumuştum. Güvendikleri kişilere sürtünüp kafa atıyorlarmış ama bu koku yayma daha mantıklı geldi.
Kedim yok ama üzerimde başka kedi kokusuyla eve gitmeyi hayal edince aklıma bir an kedimin elinde oklavayla beni beklemesi geldi nedense 😄
hahah imkanları olsa bence de oklavayla karşımızda belirebilirler😂 aslında tam yanlış sayılmaz bildiğin. çünkü kokusunu sana bulaştırıyor ve seni ondan biri yapıyor gibi. bence kedice sevgi demek olabilir, ya da alan genişletmek için iyi taktık 😂
Evet, her zaman olan bir durum değil dışarıda ilken. Ama insanı mutlu ediyor evet 😊Sanki bazı şeyleri anlıyor gibi kediler. Herkese de kolay kolay yaklaşmazlar ve 4. boyutu da görebilirler diye duymuştum
Bizim kedi manyak elini uzattığın an ağzıyla kapmaya çalışıyor. Oyun da değil baya dişliyor😂 Ama ne olursa olsun ben de kedilerin o severken çıkardıkları hırıltı ve gırıltı arası sese aşığım🥰
Merhabalar. Kedilerin yaptığı bir diğer güzel harekette şu. Yüksek bir yere geçip omzuna patisiyle dürtmesi. Yani hiç değilse benim kedim öyle yapıyor. 🤷♀️
En İyi Cevaplar