Ne kadar yemek verirsem vereyim asla doymuyor, yediğini kusuyor kustuğunu yiyor ama sürekli yiyor.
Derdi ne bu hayvanın ya?
Derdi ne bu hayvanın ya?
yetiştirme tarzınızdan kaynaklanıyor, benim iki köpeğim bir kedim ve kümes hayvanlarım var, köpekleri ve de iki defa besliyorum sabah ve akşam, kümes hayvanlarım sabah beslendikten sonra açık arazide akşama kadar ne bulurlarsa yiyorlar, Kısaca sizden kaynaklanan bir sorun, aşmanız zor olacak ama imkansız değil
Dostum köpeklerde doyma hissi yoktur o hep acıkır sen bakma ona günde 2 öğün mamaya alıştır o yetecektir ona fazla yedirisen göbek yapar köpek
Gözümün içine bakıyor sürekli aç mı bırakıyorum acaba diye vicdan yapıyorum. Teşekkür ederim
Yok yok dedim ya doyma hissi yok köpeklerde sen sabah büyük bir iki avuç akşamda büyük iki avuç mama ver yeter ona
Cevap
12Cevap
Ben bilimsel, allı pullu açıklama aramayi biraktim bu konuda.. istediğin kadar saglikli besle, porsiyon ayari yap vs yok gözü hep yemekte.. bunun adı oburluk, insanlarda da olan cinsinden.. doyma kavrami yok 🤷♀️
Süreki verme belli düzende ver. Hayvan bu ne verirsen yer
Kemer sıkma politikasına adapte olmayı öğrenecek gibi görünüyor
Uyutulmasını destekleyen birinin beslemesi hiç samimi değil :D uzman değilim bu konuda * veterinere gösterilmesi köpek için daha iyi olabilir. Midesini bozan şeyler yiyor olabilir
İlgini çekmek için sormadım, zoruna gittiyse soruyu kaldırabilirsin. Köpeği bir süreliğine emanet ettiler geri verdik, başıboş değildi.
Başıboş köpeklerin 'severleri' ile birlikte uyutulması gerektiği kanaatindeyim iyi akşamlar.
Zoruma giden hiç bir soruyu kaldırmıyorum kuraldışı değilse. Bende sizlerin ebedi uykuya gitmesi gerektiğini düşünüyorum ne tesadüf :D iyi akşamlar.
Belki doyduğunu bilmiyordur ya da çokahareketliytse olabilir
Doktora götür iç parazit sorunu ola bilir. Benim kedime olmuştu bir kaç iyneyle ufak bi tedaviyle geçti gitti ve tabiki düzenli aşı
Doyma hissi yokmuş. Günde 2 kap yemek versen de olurdu ama sen açlıktan öleceğini falan düşünüyorsun herhalde o yüzden fazla yemek veriyorsun sonra da böyle oluyor.
ac kopek sozu acaba ordan mi geliyor
Çok mantıklı lan
Benim gibi depresyona girmiş olabilir mi
Yok aşırı hareketli ve sürekli ilgi istiyor.
Bu özelliklerin tutuyor mu?
doyuyor aslında fazla yemek gösterirsen ister
hasta olabılır bence veterınere götürmelisin
köpeklerin bildiğim kadarı ile doyma hissi yok zaten çatlayarak falan ölebiliyorlar aman dikkat
Kusması sorun, mutlaka veterinere götürülmesi gerek.
köpeklerin çoğu öyledir sürekli yerler normal yani
pek konuya hakim değilim fakat bence bir veterinere başvurun
hasta psikolojik rahatsizlik bu
Bu soru hala vitrinde mi ya
Benim de kedim öyle 😅
Benim köpek senin kediyi döver yalnız
Çabuk eritiyor yani mide hızlı çalışıyor
Ocağına incir ağacı dikecekse zaaar 😁
veterinere götür
maşallah paşama bak
Bende öyleyim niye acaba
Kilo alırsın dikkat et
insnalarde öyle değilmi
Go to vet
Benimkide öyle ama bı zarari olmuyo
Accc kopekkk 😂😂😂
hahaha veterinere falan götür
yaşı önemli ve parazit olabilir
Demekki açmış hayvan bırak yesin.
Hmm bu konu hakkında bilgi sahibi birine sor
Gözü aç demekki 😂
Veterinere götürün
Köpeği vereli 1 ay oldu soru bı bitmedi ya
ne yapyiorsun
Depresyonda olabilir
Merhaba, köpeğin yaşı önemli, halen puppy döneminde ise gelişme döneminde olduğu için yeteri kadar protein alamıyor olabilir. Aldığın mamanın arkasında ne kadar ölçüde vermen gerektiği yazar. Genellikle kedi ve köpek yavrularında enerji gereksinimi erişkinlerin yaklaşık iki katıdır. Bunun altındaki düzey yetersiz büyümeye, fazlası ise yağlanmaya yol açar.
Köpeklerin yaşama payı sindirilebilir enerji ihtiyaçları vücut ağırlıklarına bağlı olarak değişmektedir. Genç, hareketli ve kısa tüylü köpeklerinyaşama payı enerji ihtiyaçları yaşlı ve uzun tüylü köpeklere oranla daha fazladır. Evde beslenen köpeklerin enerji ihtiyaçları bahçede, dışarıda dolaşanlardan daha azdır.
Bu değerlere bakıp beslenme de yapılan hataları düzeltebilirsiniz. Kusması ise muhtemelen hızlı yiyordur ona bağlı olarak kusuyor olabilir, onu tekrar yemesini bazı enerji, protein, mineral ve vitamin eksikliğinden olabilir.
Sağlıcakla kalın köpüşünüzle..