Lan köpek aldık kedi çıktı. Yalandan olsa onada razıyım ama havlamıyor veterinere götürdük bir rahatsizligi da yok. Virus vakasindan once durmadan disari cikariyorduk gezdiriyorduk. Evde ki butun ilgi ustunde durmadan seviyoruz kendiside cok mutlu hareketlerinden bariz belli ediyor ama bir hav dedigini duymadik. Veteriner cok duygusal bir kopek dedi ama bu kadar duygusallikta uzer yani🤭
Kopegin cinsi: golden babyface
Kopegin cinsi: golden babyface
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
senin köpek havlamaz kardeş köpeğin türününözelliği bu zaten siyam kedisi gibi oda hiç miyavlamaz baby face alaçağına golden alsaydın keşke hem istediğin kadar havlar hem aşırı sadıktır k-9 kadar akıllı sivas kangal kadar savaşçıdır
Buda golden zaten retriever yerine babyface
işte babyface hariç diğer türü almalıydın
Bu daha tatli diye aldik iste
ası üstünnde bebek yüzlü
😂🤭
Nasıl hareketler yapıyor köpek 😂😂
Hep sesiz mi nasıl yani duysal derken hemen ağlıyor mu şu an neden doktor doktor geziyorsun 😀😀
Benim kedi de ötmüyor. Çok ilginç yaratıklar anlam veremiyorum
Napsak bilemedim
Doktor doktor geziyoruz
Benim veterinerim şey demişti bu konu hakkında : insanlar gibi hayvanların da karekterik özellikleri olduğunu ve kişisel olarak çekingen, utangaç , özgüvensiz olabilirler , bu yüzden de sessiz kalabilirlermiş😂 bunları amalarını sağlamak bizim elimizde. Onunla daha sağlam bağlar kurmaya çalış ve zaman tanı Düzelticektir her şey 💕💕🙈
Insallah bakalim 😂
Canı sıkkındır, o yüzden havlamıyor olabilir.
Cani neden sıkkın olabilir ki
Yedigide yemedigide onunde
Bilmm
Utanıyordur