Köpeğimi 26.05.2019 tarihinde barınaktan sahiplendim. Köpeğimin 4 aylık olduğunu söylediler ve ilk aldığımız zamanlar biraz halsizdi daha sonra parazit aşısı yapıldı ve oradan çıktıktan sonra - güneşte biraz yürümek zorunda kalmıştım kucağımda taşımıştım hep- 2 ya da 3 kere kustu sıvı bir şekilde. Daha sonra eve getirdiğimiz de halsizdi sürekli uyuma halindeydi ve bu aylarda hoplayıp zıplaması gerekirken sadece uyuyordu. şu an 2. Günümüz ve aldığımızdan beri sanki ishal gibi kakasını yapıyor sıvı olarak geliyor ve çok koyu olmayan yeşil renginde fakat ishal gibi süreklilik yok normal aralıklarla yapıyor kakasını. Bir ara kahverengi yapmıştı dün. Bugün yeni bir gün ve Köpeğimiz yine uyuma modunda. Dün çok yürümüştük ve akşama ölü gibi yatıyordu veterinere sorduğumuz da gece, bunun normal olduğunu bizim 10 adımımızın onun 80 adımı olduğunu söylemişti. Biz çok endişeliyiz şu an da hastalık kapmış olabilir veya bir sıkıntısı olabilir bir türlü anlayamadık bu gidişle ya barınağa geri götürücez ya da bir şekilde birşeyler yapıcaz. Sizce ne olabilir? Veteriner tanıdığınız var ise sorabilir misiniz? (araştırmalarıma göre cins köpek ve cinsi de jack russell terier)
Güncellemeler
+1 yıl
Köpeğim gençlik hastalığına yakalanmış, parvavirüs varmış onda ve köpeğim ölüyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer