Hayvanlar üzerinden çıkarımlar yapmasını ne kadar çok seviyoruz. Ne kediler nankör ne de kara kediler uğursuz bence.

Hayvanlar üzerinden çıkarımlar yapmasını ne kadar çok seviyoruz. Ne kediler nankör ne de kara kediler uğursuz bence.

Hayır İnanmıyorum Kediler Nankör Ve Uğursuz Değillerdir Bunu Diyen İnsan Kendini Söylüyor dur Kediler Maşallah Çok Güzel Canlılar 😊 Dün Bi tane kedi sevdim Sokakta Hemen Yanıma Geldi canlarım ya rabbim ne güzel yaratmış 😻🐈
aynen öyle, bunlar insanların uydurması
Nankörlük kısmı kedi çok havalı bir hayvan herkesle muhatap olmaz kişiyi seçer mesela kim bir köpeğe bir parça yemek verse köpek ona yaklaşır ama kedi öyle değil yemeğini yer seni sevmiyorsa yaklaşmaz kara kedi uğursuz değil hatta bazı kadim inanışlara göre de uğurlu ve kutsaldır benim de kedim siyah adı da black
ben siyah kedileri çok severim, ne kadar şanslısın
Ever öyleyim gerçekten 🥰
Asla inanmıyorum, tamamen uydurma böyle şeyler.. Nankörlükten kasıt bence insanların eğlence aracı olmayıp kendi kafalarına göre takılmaları :D Uğursuzluk olayı tamamen palavra zaten :D
aynen öyle, istediklerini yapmayınca hemen nankör diyorlar :D
Orta çağ da büyücüler kara kedi beslermiş kara kedi uğursuzluk lafı oradan geliyor ortam da cadı ya da büyücü olabilir diye düşünüyorlarmış ve ben siyah kedi besledim gayet de uğurluydu. Kediler nankör değil aşktır
bence de öyle
Cevap
17Cevap
Hayır inanmıyorum her hayvanı seviyorum
Bahçemizde 3 tane siyah kedi besliyoruz. Çok şükür bir uğursuzluk yok. Böyle hurafelere inananları yeterince zeki bulmuyorum maalesef. Kaynağı olmayan bilgiler bunlar. Belki de zamanında köyde birisinin çocuğunun kediye alerjisi vardı ve her yeri şişmesin diye anne babası böyle bir yalan uydurdu. Merdiven altından geçme olayı da tehlikeden çocukları korumak için, üstüne devrilmesin diye uydurulmuş hurafedir.
Mantıklı söylüyorsun. Tabi bunlar sadece çocukları kandırmak amaçlı söylenmemişte olabilir.
aynen, bunlar resmen hurafe
Kedilere böyle diyip dışlayanlardan gördük hep nankörlüğü, uğursuzluğu ama yine de kendileri bilir tabi
katılıyorum sana, asıl nankör onlar
Ne yalan söyleyim kedilerden korkarım ama kara kediden ayrı korkarım.
aslında korkacak bir şey yok ki
İnsanları rengine göre ayırdılar da kediler kaldı. Bütün kedolar yavrularım.🐈⬛
aynen ya, hayvanlarda bile ırkçılık yapıyorlar.
Hayır tabikide inanmıyorum bütün kedileri çok severim
ben dee
Saçma saçma şeylere inanacak kadar cahil değilim.
Bir kedi siyah diye neden uğursuz olsun...
kedi nankörlüğü ne bilsin
sadece başına buyruk bir canlı o kadar
ayrıca siyah rengin uğursuzluk getirmesi gibi saçma bir şey olamaz
İnsanlar kadar nankör varlık görmezsin hele ki türk insanları kadar ama gel gör ki kendine bakmayıp ona buna bir şeyler söylüyorlar
Ancak beyinsiz insanlar kara kedilerin uğursuz olduğunu düşünebilir.
Kedimle ben buna gülüyoruz😻🖤hiç uğursuzluk getirmedi bana
İkiside saçmalar saçması, ayr8ca siyah kediler zaafım.
Saçma sapan şeyler onlar ne demek nankör kedi ne bilsin nankörlüğü hayvan fıtratına göre davranır
İnanmam.. Bunlar insan safsatası.
Çok nankör tanıdım da hiçbiri kedi değildi be 😌
Yalan değil, nankörler de ondan.
Kediler değil bunları ona diyenler uğursuz
Hurafe olduğunu düşünüyorum
İnanmam öyle saçma şeylere
Kara cahil safsatasi
Asla nankör olmadım
Hurafe bunlar.
İnanmıyorum 🤦🏻♀️
Hurafelere inanmam
Saçmalıkk