Ben inanmıyorum. Bence kediler asla nankör değil.. Bahçede beslediğim kedi verdiğim mamayı yerken gelip aralarda teşekkür ederim der gibi kafasını koluma sürtüyor.. 😿😻

Ben inanmıyorum. Bence kediler asla nankör değil.. Bahçede beslediğim kedi verdiğim mamayı yerken gelip aralarda teşekkür ederim der gibi kafasını koluma sürtüyor.. 😿😻

Köpekler, sahibi olan insana sadıktır.. ama diğer hayvanlar sahip mahip tanımaz.. sokak kedilerini besleme kampanyası adı altında hayvanların yaşam tarzları bozuldu ve bu kampanyalara mama firmaları büyük destek sağlıyor.. artık her apartmanda fare var..
Kedi nankör değildir özeldir insanlardan üstündür gözle görülmeyen her şeyi görürler enerjilerimizi enerjileri görürler insanlar 3 boyutta kendiler 4. Boyuttadır bu yüzden eyvallahsız gibi gözükürler ama aslında her şeyi bildiklerinden bizi ciddiye almazlar. 🤣🐱
Bi insanın yaptıklarına yapabileceklerine bakın insana karşı nankör olmamak mümkün mü köpekler sadık nankör değil de noluyo
Ayrıca Allah'ın kediyi nankör olarak yaratıcağına da inanmıyorum insanlar nankör ilan etmişlerdir kesin
Hayır asla değiller. hele nankörlük konusunda insanın yanından bile geçemezler.
Kediler nankör mü? Asla! Onlar sadece bağımsız ruhlu ve karakterli canlılar. 🐾 Her biri ayrı bir kişilik zaten. Kafanıza sürtünüyor, mırlıyor, hatta bazen oyun oynarken kendince teşekkür ediyor. Senin bahçedeki minik de tam bir tatlılık abidesiymiş. 😻 Bu arada fotoğraftaki pisi ne kadar şeker! Dilini çıkarmış, resmen "Ben nankör değilim, şirinim!" diyor. 💖
Cevap
13Cevap
kediler nankör degildir ama insanlar nankördür mesela kediye bir mama ver sana bakar durur insan kadar kötü ve vahşi bir irk yok
Kedi Nimeti verenin Yaradan olduğunu Bilir O yüzden sana Minnet etmez Sen sadece onun yemeğini hazırlayan temizliğini yapan bir Kölesindir 🙃
Kediler değil insanlar nankör. Her haltı yerler ama yine finalde hayvanlara b. ok atarlar :D
İnanmıyorum, hiçbir canlı nankörlükte insan oğlunu geçemez.
asla inanmıyorum. nankör olan insanlardır, hayvanlar değil.
Hâlâ hayvanların insanlar gibi düşündüğünü sanan var
Inanmam çünkü öyle değiller sokak kedileri hariç onlar harbi nankör dikdkx
Nankör değil ki, sadece köle-efendi ilişkisine inanmıyor. O da haklı.
Değildir, kediler yalaka değildir köpeği sen eğitirsin , kedi seni eğitir
İnsanlar kendi suçlarını hayvanlara yıkmaya meraklılar
Kediler Bağımsız hayvanlar bir köpek kadar güven veremez maalesef
insan kadar nankörü var mı ki kedide suç buluyorlar
6 senedir beni bırakmayan bir kedim var. Yeri geldi dışarıda da bakmak zorunda kaldım ama o hep evin yolunu buldu ver beni çağırdı. Asıl nankör olan insanlardır.
Asla degiller. Eve gelince kapiya kosan cikarken boynunu büküp uzülen kedisler nasil nankör olur. O uyduruk nankör bir insanoglu kelamidir
yok kız hepsi sesimi duyunca koşa koşa geliyorlar neresi nankör bunların
Hahah hayır pek inanmıyorum
Hayır tabiki kedileri çok seviyorum
İnsanlar daha nankördür sözü daha geçerli.
Hayır kediler nankör falan değiller
Bizimki kaçtı şerefsiz nankör çıktı
İnsanlar nankör kediler hiç değil
İnanmam saçma sapan hurafeler
bizimkide teşekkür için bize saldırıyır
Baldır ya
Nankördür
Hayır asla değiller
Onu diyen nankördur
Asla inanmıyorum
İnsan nankördür!
Evet